Sport

Dan Petrescu, interzis la FCSB:„Nu va antrena aici nici dacă câștigă Liga Campionilor”

Dan Petrescu nu va antrena niciodată la FCSB în era lui Gigi Becali, conform spuselor latifundiarului din Pipera.

Dan Petrescu nu va antrena niciodată la FCSB în era Gigi Becali Dan Petrescu nu va antrena niciodată la FCSB în era Gigi Becali

Dan Petrescu este fără îndoială cel mai bine cotat antrenor din Liga 1 la ora actuală, dar cu toate astea nu va putea antrena niciodată la FCSB. Gigi Becali a făcut show după egalul, 2-2, dintre FCSB și Gaz Metan Mediaș făcând o serie de dezvăluri neașteptate din sânul echipei roș-albastre.

Conducătorul celor de la FCSB a anunțat că Dan Petrescu nu va putea antrena la FCSB niciodată din cauza limbajului vulgar pe care îl are pe terenul de joc. În plus, Becali a recunoscut că nu își poate permite să plătească 1,2 milioane de euro, suma de bani pe care o încasează la CFR Cluj cu tot cu bonusuri.


„Sunt două diferențe între Petrescu și Vintilă. Nu spun acum neapărat de Petrescu, spun de orice antrenor. La mine ăsta e principiul după care trăiesc. Nici măcar ciobanii și cei care care lucrează în curte la mine nu au voie să fumeze sau să înjure. La FCSB, cel mai mare antrenor de pe glob nu are ce căuta dacă înjură jucătorii! Chiar dacă ia Champions League, eu nu am nevoie!”, și-a expus Gigi Becali principiul.

Petrescu, salariu colosal la CFR Cluj

Conform spuselor lui Gigi Becali, venitul total lui Dan Petrescu trece de 1 milion de euro la CFR Cluj.


„Și doi, Dan Petrescu are și el salariu de 1.200.000 de euro pe an. Are 400.000, dar mai ia sacoșa la început de sezon! Are mai mult, cum să n-aibă?! Cu bonusuri are mai mult. Are 1.200.000 de euro!”, a declarat Gigi Becali la Digi Sport.

Citește și:


Vasile Dâncu s-a decis între „U” Cluj și CFR. Pe cine susține sociologul în fotbalul clujean

 

CFR Cluj, acuzată că și-a aranjat succesul de la Botoșani:„A fost un blat din era clasică a Diviziei A”

Ultimele Stiri
abonare newsletter