Sport

Surpriză la „U” Cluj! Un tehnician care nu a antrenat niciodată în România va pregăti echipa din această vară

Alex Curescu este noul antrenor al echipei de handbal feminin a Universității Cluj.

Surpriză la „U” Cluj! Un tehnician care nu a antrenat niciodată în România va pregăti echipa din această vară Surpriză la „U” Cluj! Un tehnician care nu a antrenat niciodată în România va pregăti echipa din această vară

Tehnicianul născut la Reșita s-a stabilit în Olanda din 1997 și a pregătit mai multe formații din „țara lalelelor” în ultimele sezoane reușind să câștige mai multe trofee alături de echipe precum Quintus sau VOC.

În stagiunea precedentă, Curescu a antrenat formația olandeză Velo, iar din sezonul viitor o va pregăti pe Universitatea Cluj, fiind la prima aventură în România. Curescu a oferit și o primă declarație după ce a fost instalat în noua funcție.


„Mă bucură mult faptul că „U” Cluj a luat decizia de a mă alege pe mine, antrenor principal pentru echipa de handbal feminin. Va fi o mare onoare, impreună cu lotul disponibil, să realizăm obiectivele propuse pentru noul sezon. Aștept cu nerăbdare să fac cunoștiință cu echipa, conducerea clubului și bineînțeles cu publicul din Cluj si din România.”, a spus noul antrenor al clujencelor.

Citește și:


„U” Cluj a plătit datoria către Ionica Munteanu. Clubul nu va scăpa însă de penalizare

 

EXCLUSIV.„U” Cluj a pierdut un nou litigiu. Clubul riscă o depunctare uriașă

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter