Sport

CFR Cluj impresionează și în Cupa României la FIFA 20! Cestor şi Omrani au dus echipa în sferturi

Billel Omrani și Mike Cestor reprezintă CFR Cluj în Cupa României la FIFA 20, o competiție organizată de FRF.

CFR Cluj impresionează și în Cupa României la FIFA 20! Cestor şi Omrani au dus echipa în sferturi CFR Cluj impresionează și în Cupa României la FIFA 20! Cestor şi Omrani au dus echipa în sferturi

Mike Cestor a câştigat duelul cu Gabriel Şerban (6-0), Raoul Baicu l-a învins pe Billel Omrani (3-1), iar victoria clujenilor a fost adusă de Mike Cestor, care s-a impus în faţa lui Raoul Baicu (1-0), prin „golul de aur”. În sferturi s-au mai calificat Academica Clinceni, Gaz Metan Mediaş şi FCSB, în urma meciurilor de luni.

Partidele se disputa în sistem cel mai bun din două meciuri (cu regula ''golului de aur'' în meciul al treilea, în caz de egalitate), pe platforma PS4, iar toate echipele au aceeaşi valoare a jucătorilor în joc, rating mediu de 85. Finala eCupei României este programata pe 6 mai, potrivit site-ului FRF.


Din cauza unei probleme la nivel global cu aplicaţia de streaming a consolei de joc, duelurile FC Botoşani - Politehnica Iaşi şi FC Hermannstadt - Chindia Târgovişte au fost reprogramate.

Universitatea Craiova şi FC Viitorul Constanţa, ultimele două câştigătoare ale Cupei României, sunt calificate direct în sferturi.


Fiecare suporter poate contribui prin eCupa României la susţinerea luptei împotriva coronavirusului.

Abonamentele în tribuna virtuala pot fi achiziţionate pe bilete.frf.ro şi bilete.ro. Preţul unui abonament este 10 lei şi pot fi achiziţionate oricâte. Întreaga suma încasată va fi redirecţionată către UNICEF, care va achiziţiona echipamente de protecţie (măşti, mănuşi, ochelari), termometre cu infraroşu şi alte echipamente speciale necesare în pandemie asistenţilor medicali comunitari, asistenţilor şi lucrătorilor sociali care merg pe teren pentru a asigura copiilor vulnerabili şi familiilor acestora servicii de sănătate şi protecţie socială, precizează FRF, organizatoarea competiţiei.


La competiție organizată de FRF sunt înscrise toate cele 14 echipe din Liga 1 care sunt în FIFA 20. În prima fază a competiției vor juca 12 formații, în timp ce Craiova și Viitorul, câștigătoarele ultimelor două ediții ale Cupei României, vor evolua direct din „sferturi”.

Fiecare club și-a desemnat între unul și trei fotbaliști din lotul primei echipe pentru a juca în turneu. Partidele se dispută în sistem cel mai bun din trei meciuri, pe PS4, iar toate echipele vor avea aceeași valoare a jucătorilor în joc, rating de 85. Finala eCupei României este programată pe 6 mai.

Ultimele Stiri
abonare newsletter