Sport

Teodora Meluță, bucureșteanca adoptată de clujeni:„Când am venit aici mă lua somnul la ore. Totul e diferit”

Teodora Meluță, căpitanul celor de la Olimpia Cluj, a avut o sesiune de întrebări și răspunsuri cu fanii echipei naționale de fotbal feminin a României.

Teodora Meluță, bucureșteanca adoptată de clujeni: Teodora Meluță, bucureșteanca adoptată de clujeni:

Cea mai bună fotbalistă din România s-a născut și a crescut în București, iar trecerea la Cluj-Napoca a fost una extrem de bruscă. Meluță a avut probleme inclusiv la școală, acolo unde ritmul de predare a fost unul lent în opinia ei.

„Mă simt uneori străină în București, în orașul în care m-am născut. M-am adaptat foarte bine la Cluj. Mi-a fost greu să mă adaptez și la ore. Efectiv mă lua somnul la ore, atât de încet predau profesorii. Acum când merg în București lumea mă ia la mișto pentru că vorbesc ardelenește”, a explicat Meluță cu zâmbetul pe buze.


Sportiva visează inclusiv la un transfer în străinătate, dar lucrurile sunt destul de complicate deoarece fotbalul românesc nu este extrem de mediatizat.

„Mi-aș dori să pot să plec în străinătate, dar este destul de greu. Suntem multe jucătoare care nu avem impresar și nu avem o vizibilitate bună în străinătate. Noi, cele de la echipa națională suntem puțin privileghiate, dar restul fetelor nu sunt văzute, deoarece campionatul românesc este considerat slab. Mi-ar plăcea în viitor să joc în Anglia”, a explicat jucătoarea de la Olimpia Cluj.


Sergio Ramos, fundașul celor de la Real Madrid, este preferatul Teodorei Meluță.

„Îmi place foarte mult Sergio Ramos. Jucăm amândoi același post și consider că sunt o fire la fel de vulcanică. Am avut o ieșire asemănătoare în urmă cu mai mulți ani, dar totul a fost din cauza oboselii la vremea respectivă”, a spus jucătoarea.

Ultimele Stiri
abonare newsletter