Sport

Meciurile din Liga 1 se vor juca fără spectatori! Derby-ul CFR - FCSB cu porțile închise

Liga Profesionistă de Fotbal a anunţat că meciurile de fotbal din Liga 1 se vor juca fără spectatori până la finalul lunii martie.

Meciurile de fotbal din Liga I se vor disputa cu porţile închise începând de duminică, 8 martie, conform unei declaraţii făcute de secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal, Justin Ştefan, din cauza răspândirii virusului COVID-19.

"Ce să facem, eu sunt la ligă acum, discutăm, să se dispute cu porţile închise. Acea decizie cu 1.000 de persoane fiind o aiureală sinistră, în opinia mea. Ce fac, număr 1.000 de persoane şi restul nu mai intră? La meciurile de handbal cu 500 de persoane nu mai e periculos? Dar la metrou, la mall, cum facem? Da, deci asta va fi decizia, să se dispute toate meciurile cu porţile închise începând de astăzi. Începând de acum, ce să facem cu meciul de diseară? Normal, şi el va fi cu porţile închise", a declarat Justin Ştefan.


Autorităţile au interzis de duminică, în contextul prevenirii unei răspândiri a coronavirusului în România, activităţile publice la care participă mai mult de 1.000 de persoane, fie într-o incintă, fie în aer liber, publice sau private, a anunţat şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU), Raed Arafat.

Dacă participă mai puţin de 1.000 de persoane, decizia interzicerii unei astfel de activităţi va fi luată la nivel local. Măsura este valabilă până la 31 martie şi poate fi prelungită.


Astfel, meciurile Gaz Metan Mediaș - CFR Cluj, CFR Cluj - FCSB, FC Botoșani - CFR Cluj și UTA Arad - "U" Cluj, "U" Cluj - Dunărea Călărași, Petroul Ploiești - "U" Cluj se vor juca fără spectatori.

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter