Sport

Elevii clujeni au acces GRATUIT la duelul stelar din Sala Polivalentă dintre România și Spania

Acces gratuit pentru elevii din Cluj-Napoca la meciul de baschet România-Spania.

Elevii clujeni au acces GRATUIT la duelul stelar din Sala Polivalentă dintre România și Spania Elevii clujeni au acces GRATUIT la duelul stelar din Sala Polivalentă dintre România și Spania

Federația Română de Baschet (FRB), în parteneriat cu Primăria municipiului Cluj-Napoca anunță faptul că elevii din Cluj-Napoca vor avea acces gratuit la meciul de baschet dintre echipele naționale ale României și Spaniei, campioana mondiala en-titre, din cadrul FIBA EuroBasket 2021 Qualifiers.

Partida este programată să se desfășoare în Sala Polivalentă BT Arena din Cluj-Napoca joi, 20 februarie 2020, cu începere de la ora 18:00. Accesul elevilor în arena sportivă din Cluj-Napoca va fi realizat în baza carnetului, prezentat la intrare.


„Elevii vor avea astfel oportunitatea să se bucure de prezența la Cluj-Napoca a campioanei mondiale en-titre, Spania, cât și ocazia să-i susțină pe «Vulturi» și să fie alături de ei într-o confruntare importantă pentru economia calificării la FIBA EuroBasket 2021”, se arată într-un comunicat al municipalității clujene.

CITEȘTE ȘI: Americanii s-au îndrăgostit de papanași și pălincă: „Clujul are o mulțime de locuri bune!”

abonare newsletter