Sport

Americanii s-au îndrăgostit de papanași și pălincă: „Clujul are o mulțime de locuri bune!”

Baschetbaliștii americani Kris Richard și Giordan Watson s-au îndrăgostit de România.

Americanii s-au îndrăgostit de papanași și pălincă: „Clujul are o mulțime de locuri excelente!” Americanii s-au îndrăgostit de papanași și pălincă: „Clujul are o mulțime de locuri excelente!”

Cei doi componenți ai echipei naționale de baschet a României sunt înnebuniți după papanași și spun că pălinca bate sangria. Mâncarea românească și oamenii întâlniți în România i-au cucerit definitiv pe americanii de la naționala de baschet.

„Cluj e un oraș nou pentru mine. Eu sunt gurmand și îmi place să experimentez, sa încerc diferite restaurante, iar Cluj are o mulțime de locuri excelente. Îmi place mâncarea românească, papanașii sunt cel mai bun lucru care există în viață. Am băut și pălincă de câteva ori, e mai bună decât sangria!”, a declarat Kris Richard, de la CSM CSU Oradea.


„Sangria are un gust bun, dar pălinca e mai puternică. Am cunoscut mulți oameni grozavi în România, oameni cu care am legat prietenii pe viață. Călătorim mult, suntem departe de familiile noastre dar am întâlnit aici oameni despre care pot spune că sunt o altă familie pentru noi”, a punctat și „orădeanul” Giordan Watson.

România începe calificările pentru EuroBasket 2021 joi seara, la Cluj-Napoca, contra campioanei mondiale, Spania. Din grupa de calificare la EuroBasket 2021 mai fac parte selecționatele Poloniei și Israelului. Primele două echipe din grupă vor obține calificarea la turneul final, care va avea loc în Germania, Georgia, Italia și Cehia.


„Nu suntem favoriți, așa că vom încerca să facem o surpriză. Trebuie să punem în practică ce am făcut la antrenamente și să respectăm tactica de joc” – Kris Richard

„Ne așteaptă o luptă grea, dar ne-am antrenat foarte bine toată săptămâna. Abia aștept să ieșim pe teren și să dăm totul” – Giordan Watson

Etichete: cluj americani
Ultimele Stiri
abonare newsletter