Sport

România va juca cu Bosnia în preliminariile pentru CM 2021! Clujul ar putea găzdui partida

Naţionala masculină de handbal a României va înfrunta echipa Bosniei-Herţegovina în primul play-off pentru calificarea la Campionatul Mondial de anul viitor.

Cele două meciuri se vor desfăşura în perioada 15-19 aprilie, tricolorii urmând să dispute primul meci pe teren propriu. Formația bosniacă a fost prezentă la Campionatul European din acest an și a făcut o figură frumoasă într-o grupă extrem de dificilă cu Franța, Norvegia și Portugalia.

Dacă echipa antrenată de Rareş Fortuneanu va trece de Bosnia va ajunge în al doilea play-off, programat pentru luna iunie, acolo unde ar da piept cu echipele clasate pe poziţiile 4-20 (exceptând Danemarca) la EHF EURO 2020. În prima fază a preliminariilor, România a câştigat grupa a treia, cu Georgia, Kosovo şi Italia


Sala BT Arena ar putea găzdui meciul cu Bosnia, programat pe teren propriu, deoarece capacitatea sălii permite aportul unui public numeros. Rareș Fortuneanu a organizat deja un stagiu de pregătire la Cluj-Napoca și sunt șanse ca naționala masculină să evolueze în duelul cu Bosnia în arena clujeană.

Naționala masculină de handbal a mai evoluat în BT Arena împotriva naționalei Franței, într-un meci de calificare pentru EHF Euro 2020.


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter