Sport

Veste EXCELENTĂ pentru CFR Cluj! TAS a dat verdictul, Petrescu își freacă mâinile de bucurie

Dan Petrescu și elevii săi au primit o veste extraordinară în cursul zilei de marți.

Veste EXCELENTĂ pentru CFR Cluj! TAS a dat verdictul, Dan Petrescu își freacă mâinile de bucurie Veste EXCELENTĂ pentru CFR Cluj! TAS a dat verdictul, Dan Petrescu își freacă mâinile de bucurie

După ce Comisia de apel pentru acordarea licenței cluburilor a respins apelul formulat de Fotbal Club CFR 1907 Cluj SA, declarând „interzis transferurilor” în această perioadă de mercato, Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Lausanne a întors decizia în favoarea „feroviarilor”.

Oficialii campioanei s-au adresat TAS, cerând anularea deciziei din România, lucru care s-a și întâmplat. Echipa clujeană fusese deja penalizată pentru încălcarea regulamentelor de fair-play financiar, în vară, atunci când a fost amendată de Comisia de Control a UEFA, cu 200.000 de euro.


Acum, CFR-iștii se pot gândi la transferuri, iar Dan Petrescu are mână liberă să modifice după pofta sa lotul în vederea luptei pentru titlu și a „dublei” cu Sevilla, din Europa League, scrie ProSport. De altfel, Alex Chipciu și Denis Ciobotariu ar putea fi primele transferuri la CFR din această iarnă.

CITEȘTE ȘI: CFR Cluj a dat LOVITURA! Trupa din Gruia va fi sponsorizată de gigantul american TESLA

Ultimele Stiri
abonare newsletter