Sport

CFR Cluj a dat LOVITURA! Trupa din Gruia va fi sponsorizată de gigantul american TESLA

CFR Cluj a reuşit marea lovitură în această perioadă de mercato prin semnarea unui contract de sponsorizare cu gigantul american Tesla.

CFR Cluj a dat LOVITURA! Trupa din Gruia va fi sponsorizată de gigantul american TESLA CFR Cluj a dat LOVITURA! Trupa din Gruia va fi sponsorizată de gigantul american TESLA

Compania americană va sponsoriza echipa din Gruia cu 16 de milioane de euro în următorii doi ani şi opţiunea de prelungire a înţelegerii pentru încă un an, dacă trupa clujeană se va califica din nou în grupele competiţiilor europene.

Americanii nu vor să se asocieze cu o companie din Vest, fiind cerinţele prea mari, dar ascensiunea lui CFR Cluj din acest sezon i-a determinat să semneze contractul pe următorii doi ani. De altfel, rămânerea lui Dan Petrescu la campioana României este strâns legată de acest parteneriat puternic pe care clubul a reuşit să îl semneze.


Compania recunoscută la nivel mondial va oficializa colaborarea cu CFR Cluj în această lună, după revenirea echipei din cantonamentul din Spania, potrivit Gazetei Sporturilor.

CITEȘTE ȘI: Veste EXCELENTĂ pentru CFR Cluj! TAS a dat verdictul, Petrescu își freacă mâinile de bucurie

Etichete: gruia cfr cluj
Ultimele Stiri
abonare newsletter