Sport

Dulca a dat cărțile pe față: „Nu eu am făcut transferurile în vară! Aș fi vrut să rămână Ursu sau Cordoș”

Cristi Dulca, fostul antrenor de la Universitatea Cluj, a vorbit despre perioada petrecută în debutul sezonului la trupa clujeană.

Cristi Dulca a fost invitat la o emisiune de radio și a vorbit pe larg despre eșecul pe care l-a avut pe banca Universității Cluj la începutul sezonului 2019/2020.

„A fost totul pe repede înainte când am fost instalat pe banca Universității. Am preluat echipa cu o lună înainte de începerea campionatului, aveam meciul cu PAOK de pregătit pentru că aveam un contract pe trebuia să respectăm. S-au făcut transferurile care s-au făcut și după desfășurarea cantonamentului din Slovacia nu credeam că vom începe așa rău. Totul a mers excelent acolo de la antrenamente până la atmosferă în lot. Sunt multe lucruri negative pe care le-am putea discuta, dar nu mai vreau să vorbesc.”, a spus Dulca.


Fostul mare internațional român a recunoscut că nu a fost el cel care s-a ocupat de aducerea fotbaliștilor portughezi și ar fi vrut ca jucători autohtoni precum Octavian Ursu sau Andrei Cordoș să rămână la Universitatea.

„În momentul în care am venit la Universitatea domnul Moraru era cel mandatat să se ocupe de transferuri. Eu am fost obligat să accept acest lucru pentru că nu aveam timp de făcut selecții pentru că trebuia să plecăm în cantonament. Jucătorii care au venit aveau niște CV-uri foarte bune, dar din păcate nu s-au adaptat. S-a renunțat la Cordoș, Ursu, jucătorii care nu am fost de acord să plece la vremea respectivă, dar nu eu fac contractele. Eu doar mi-a spus părerea. Putea să iasă și bine, iar atunci toată lumea era fericită.”, a mai spus Cristi Dulca.


În ciuda faptului că a fost îndepărtat rapid de la Universitatea Cluj, Dulca rămâne în continuare un suporter al echipei ardelene și speră ca echipa să poată promova la final de an:

„Urmăresc în continuare Universitatea Cluj și le doresc multă baftă. Mai sunt foarte, foarte multe meciuri și dacă s-ar face transferuri bune în iarnă se pot bate la promovare. Sper că lucrurile vor intra pe un făgaș normal. Cred că lucrurile se vor îndrepta cu o perioadă de iarnă bună.”, a transmis Dulca.

Ultimele Stiri
abonare newsletter