Sport

FOTO Handbalista clujeancă Cristina Laslo, de la linia de 9 metri, copilot la raliuri!

Cristina Laslo a înlocuit, pentru câteva ore, echipamentul de handbal cu costumul de pilot de curse. Jucătoarea echipei naționale de handbal feminin a României a urcat în mașina lui Mihai Leu și a lui Costi Stratnic, trăind senzații tari.

Cristina Laslo își dorește să treacă în viteză pe lângă adversarele de la Campionatul Mondial din Japonia (30 noiembrie – 15 decembrie). Handbalista a avut parte de adrenalină din plin alături de doi piloți de top, Mihai Leu și Costi Stratnic.

„E a doua oară pentru mine când urc într-o mașină de curse, nu sunt o cunoscătoare, dar mă bucur că am venit și că l-am cunoscut pe Mihai. Sper să trecem la fel de ușor ca el pe lângă adversare, dar la noi e puțin mai greu, nu e din consolă și manete. Mi-ar plăcea să stau în dreapta, ca azi, pe partea de condus nu mi-ar plăcea să merg cu așa mare viteză”, a declarat Cristina Laslo, pentru SportsNet.


Adrenalina de pe semicerc

După experiența de la cursa de viteză în coastă, fosta universitară și-a invitat noii prieteni la un meci de handbal al echipei naționale. „N-am cuvinte, a fost scurt și intens, a fost super. E ceva foarte diferit, aș mai veni. I-am chemat la un meci oficial, să vadă din tribună cum se simt emoțiile”, a punctat actuala jucătoare de la Corona Brașov.

„Am avut responsabilitatea unui copilot de valoare, dar am încercat să îi arătăm Cristinei cam cum simțim noi adrenalina, din fața televizorului, când joacă echipa națională”, a precizat pilotul de curse Costi Stratnic.


Campionatul Mondial de Handbal va avea loc la Kumamoto (Japonia), în perioada 30 noiembrie – 15 decembrie. Naționala României face parte din grupa C, alături de Ungaria, Spania, Muntenegru, Senegal și Kazahstan.

Ultimele Stiri
abonare newsletter