Sport

Dan Petrescu, recomandat la echipa națională: "Nu vreau să supăr pe nimeni, dar Petrescu sau Hagi trebuie să vină"

Cosmin Contra, actualul selecționer al României, a nominalizat trei nume importante care ar putea ocupa postul de antrenor al naționalei după plecarea sa.

Dan Petrescu, recomandat la echipa națională Dan Petrescu, recomandat la echipa națională

Contra a vorbit într-un interviu despre posibilitatea de a pleca de la cârma echipei naționale a României și a dat de înțeles ca acest lucru nu se va întâmpla în cazul unei calificări eșuate.

Actualul selecționer a dat și câteva nume pe care le-ar vrea pe banca tehnică a echipei naționale în cazul unei plecări, iar acolo se regăsește și Dan Petrescu, cel care a fost în discuții cu FRF și în trecut pentru ocuparea postului de selecționer.


„Nu vreau să supăr pe nimeni, dar voi da patru nume. Imediat după mine pot veni Dan Petrescu, Gică Hagi sau Cosmin Olăroiu. Pe viitor, 100% ar trebui să fie Mirel Rădoi. Și Adi Mutu poate fi o variantă. Vorbesc des cu el și îl văd foarte preocupat”, a declarat Cosmin Contra.

"Dacă nu ne calificăm la EURO, contractul meu se termină în decembrie. Vom vedea ce se va întâmpla în continuare și ce decid cei din Federație. Poate stabilesc că e mai bine să vină altcineva și să încerce să califice naționala la EURO prin Liga Națiunilor”, a mai spus selecționerul.

abonare newsletter