Sport

Campionii de la CFR sunt nemulţumiţi după remiza cu FCSB: "Am pierdut două puncte"

CFR Cluj a remizat, 0-0, pe terenul celor de la FCSB în etapa a 10-a din Liga 1, însă rezultatul i-a nemulţumit pe oficialii şi jucătorii campioanei.

Cele două rivale la titlu din ultimii doi ani s-au anihilat perfect şi au prestat un joc modest cu multe greşeli individuale, singurele ocazii important venind în urma unor faxe fixe. CFR rămâne pe primul loc după acest rezultat, trupa antrenată de Dan Petrescu având un avans de două puncte în faţa celor de la Universitatea Craiova.

În ciuda faptului că acest punct o menţine pe CFR Cluj pe primul loc în clasament, Alin Minteuan, antrenorul secund care îi ţine locul lui Petrescu în această perioadă, a declarat că este nemulţumit de rezultat şi consideră că echipa a pierdut două puncte.


„Nu sunt mulțumit cu un punct, cred că am pierdut două puncte aici. Noi am avut ocaziile cele mai mari. Am avut şansa de a marca în ambele reprize. Păcat că n-am făcut-o, dar acum ne gândim la partidele următoare.”, a spus antrenorul la finalul jocului.

Alin Minteuan a explicat şi motivele pentru care în primul 11 de la CFR Cluj s-au regăsit nu mai puţin de cinci jucători care au jucat din primul minut şi cu Lazio:


„Am optat pentru acest prim 11 pentru că FCSB e o echipă importantă a campionatului, deşi nu se află în cea mai bună formă acum. A arătat un fotbal bun, iar noi am ridicat ștacheta și am controlat în mare parte partida. FCSB e o echipă periculoasă și se va bate și anul acesta la campionat. Vom încerca să facem față pe toate fronturile”, a completat Minteuan.

Juan Culio a revenit la meciul cu Lazio după mai bine de o lună şi jumătate în care a fost accidentat şi a fost titularizat în meciul de pe Naţional Arena. Sud-americanul a făcut un meci bun în faţa celor de la FCSB şi ar fi vrut ca echipa să câştige toate cele trei puncte.


„Noi am dominat partida. Ne pare rău că n-am câștigat. Eu mă simt bine, vin după o accidentare, dar m-am antrenat excelent în ultima perioadă. Ne merge bine și în campionat și pe plan european. Dan Petrescu e un plus pe bancă, dar cred că Alin Minteuan își face foarte bine treaba lui. FCSB e o echipă mare. Va fi un campionat foarte greu”, a declarat Culio.

Paşcanu a debutat fundaş stânga


Meciul de pe Naţional Arena a avut şi o premieră după ce Alexandru Paşcanu a debutat în tricoul celor de la CFR Cluj. Formaţia din Gruia a fost nevoită să apeleze la fundaşul central U-21 după ce Cătălin Itu şi Valentin Costache au ieşit accidentaţi de pe teren. Paşcanu a fost trimis pe teren în poziţia de fundaş stânga, o poziţie nouă, dar pe care s-a descurcat excelent.

„Primul meci la seniori, mă bucur că am debutat. Nu e chiar felul în care mi-am imaginat debutul. Am plecat cu un punct şi suntem fericiţi. Mi-a spus Mister să intru fundaş stânga şi să îmi fac treaba cât mai bine. Am intrat, am încercat să îmi fac treaba cât mai bine.”, a declarat Alexandru Paşcanu.


CFR Cluj va juca miercuri, de la ora 21:30, în 16-imile Cupei României împotriva celor de la FC Botoşani. Formaţia din Gruia va utiliza cel mai probabil o formulă în care vor apărea mai mulţi jucători de rezervă în urma parcursului lung din cupele europene.

abonare newsletter