Sport

S-AU LĂCOMIT! Șefii din Gruia, strategie greșită cu Lazio, fanii vișiniilor le-au dat peste nas

În pofida numelui uriaș care a pășit pe gazon, joi seară, pe „Dr. Constantin Rădulescu”, fanii campioanei nu s-au înghesuit pe măsură, doar circa 8.500 de fani fiind prezenți la meci.

S-AU LĂCOMIT! Șefii din Gruia, strategie greșită cu Lazio, fanii vișiniilor le-au dat peste nas / sursă foto: Facebook CFR 1907 Cluj S-AU LĂCOMIT! Șefii din Gruia, strategie greșită cu Lazio, fanii vișiniilor le-au dat peste nas / sursă foto: Facebook CFR 1907 Cluj

„Feroviarii” au făcut, se pare, o greşeală de marketing la meciul istoric cu Lazio Roma, scor 2-1, nereușind să umple arena (sectoarele deschise publicului), așa cum au făcut-o la precedentele dueluri europene, cu Celtic Glasgow sau Slavia Praga. În condițiile în care cel mai ieftin tichet a costat 85 de lei, iar prețul celui mai scump a fost extrem de piperat, 600 de lei, mulți clujeni au preferat să privească partida acasă, la televizor.

„Stadionul nu a fost plin şi nu te simţi ca pe stadioanele cu o galerie fanatică, și jucătorii ar fi simţit victoria mult mai importantă. Aici şi clubul trebuie să lucreze mai mult, iar suporterii trebuie să vină să susţină echipa în număr cât mai mare, pentru că e clar că CFR-ul, din punct de vedere sportiv, funcţionează foarte bine”, a precizat fostul fundaş al „feroviarilor”, Ionuț Rada (Sănătatea Cluj), prezent la confruntarea cu Lazio alături de jucătorii care nu au prins lotul lui Petrescu.


Unele surse estimează că gruparea clujeană s-ar fi ales cu doar circa 70.000 de euro din încasările pe bilete, altele, precum ProSport, susțin că vișinii au încasat aproximativ 150.000 de euro. Drept exercițiu de imagine, chiar dacă toate biletele disponibile s-ar fi vândut cu doar 40 de lei, inclusiv în zonele selecte sau la sectorul VIP, iar 15.000 de fani ar fi luat cu asalt Gruia, profitul CFR-ului era mult mai mare, de cel puțin 600.000 de lei (~126.000 de euro) pentru biletele „minime”. Asta fără să punem la socoteală prețurile mai piperate pentru sectoarele mai avantajoase!

„Rezultatele de când sunt antrenor, sunt excelente, cred. Nu înțeleg, poate a fost frig, chiar nu știu. Mi-aș dori, dar mai ales jucătorii și-ar dori să fie stadionul plin și să fie atmosferă ca în repriza a doua. Ați văzut, ne-am trezit noi, s-au trezit și fanii. Per total, mă așteptam și eu la mai mulți spectatori, cu Rennais sper să fie mai mulți!” – Dan Petrescu, antrenor principal CFR Cluj


CITEȘTE ȘI: „Vulturi” cu aripi tăiate în Gruia! CFR întoarce scorul cu Lazio și obține o victorie uriașă

CITEȘTE ȘI: Dan Petrescu: „Să facem o poză la clasament, să rămână așa!”

Ultimele Stiri
abonare newsletter