Sport

„U” Cluj pierde şi la Călăraşi! Trupa lui Falub, penultima în Liga a 2-a

„U” Cluj pierde şi la Călăraşi! Trupa lui Falub, penultima în Liga a 2-a

Adrian Falub a fost instalat la începutul lunii septembrie în speranţa că echipa va avea o altă exprimare după ce a acumulat trei puncte în primele cinci meciuri. Noul antrenor al clujenilor a schimbat mai mulţi jucători din primul 11, însă jocul echipei rămâne unul modest.

Clujenii au început excelent meciul de la Călăraşi  şi au marcat în minutul doi prin fundaşul central Kay, autorul unei reuşite cu capul. Fotbaliştii lui Falub au dominat şi după gol, însă aveau să fie egalaţi în minutul 26 de Ekollo, fotbalist care a marcat cu un şut superb după o respingere modestă a lui Crăciun.


Fundaşul central din Republica Moldova şi-a continuat evoluţia modestă şi comis o lovitură de la 11 metri în minutul 30. Cosmin Dur-Bozoancă a reuşit să apere şutul lui Bogdan Rusu şi a păstrat rezultatul de 1-1. Gaston Mendy nu i-a iertat pe clujeni în minutul 43 al jocului şi a modificat tabela cu un şut excelent de la marginea careului.

Universitatea Cluj a început mai bine repriza secundă şi avea să egaleze prin Arthur Crăciun, fundaşul care a fost înger şi demon pentru echipa lui Falub. Jucătorul adus de la Milsami Orhei a punctat cu o lovitură de cap venită în urma unui corner.


Crăciun avea să fie din nou în prim plan în minutul 77. Fundaşul central l-a agăţat în careul de 11 metri pe Rusu, iar arbitrul a acordat lovitură de la 11 metri. Bogdan Şandru nu i-a dat nicio şansă lui Dur-Bozoancă şi a stabilit scorul final, 3-2.

Universitatea Cluj ajunge până pe locul 19 în clasamentul din Liga a 2-a după această înfrângere. Trupa antrenată de Falub a fost depăşită de Pandurii Tg. Jiu, echipă care a obţinut trei puncte neaşteptate pe terenul celor de la Metaloglobus Bucureşti.


Dunărea: Calancea - Sabangeanu, R. Crişan, Bg. Şandru (cpt.), Mendy - Gliga, Zete, Rob. Boboc, Preoteasa - Ekollo, Bg. Rusu

Rezerve: Krell - Mutu, Honciu, Bawab, Marrone, I. Sârbu, Andr. Moise


Antrenor: Cristian Pustai

”U” Cluj: Dur-Bozoancă - R. Takacs, Art. Crăciun, Kay, Gomes - Ceitil, Dican - Nic. Pîrvulescu, Goga (cpt.), G. Florescu - Al. Pop


Rezerve: Gorcea - Berci, Taub, Telcean, Inacio, Vl. Mihalcea, Burghele

Antrenor: Adrian Falub

Ultimele Stiri
abonare newsletter