Sport

Dezastr"U"l continuă pentru Cristi Dulca şi Universitatea Cluj! "Studenţii" pierd cu Metaloglobus şi rămân la retrogradare

Universitatea Cluj a pierdut cu 2-0 pe terenul celor de la Metaloglobus Bucureşti în etapa a 5-a din Liga a 2-a şi este în continuare în zona locurilor retrogradabile.

”U” Cluj continuă parcursul modest din acest debut de sezon, astăzi, în etapa a 5-a a Ligii 2, pierzând al patrulea meci. Echipa pregătită de Cristian Dulca a pierdut cu 2-0 jocul de la Bucureşti cu Metaloglobus, într-un meci în care Ovidiu Herea, fostul jucător de la Rapid Bucureşti a marcat de două ori.

Dulca a avut mari probleme la mijlocul săptămânii după ce 12 jucători au ajuns la spital în urma unei toxinfecţii alimentare, în timp ce Goga şi Gavra au fost şi ei indisponibili din cauza unor accidentări.


Tehnicianul clujenilor a folosit o echipă cu multe improvizaţii la meciul cu Metaloglobus Bucureşti, iar acest lucru s-a văzut clar pe durata celor 90 de minute. Urmăriţi din tribune de către Dinu Gheorghe, viitorul preşedinte al clubului, clujenii nu au rupt gura târgului şi au încasat primul gol în minutul 43 de la Ovidiu Herea, cel care deschis scorul la câteva secunde la o altă fază periculoasă care i-a aparţinut fratelui său, Claudiu.

Metaloglobus a început tare şi repriza secundă, iar Ovidiu Herea avea să ducă scorul la 2-0 în minutul 47 al jocului. Mijlocaşul care a făcut carieră la Rapid a avut şansa unui hattrick, însă a irosit o şansă imensă de gol la doar câteva minute de la reuşita de 2-0.


”U” Cluj a rămas astfel cu trei puncte acumulate până acum şi se menţine pe locul 17, retrogradabil, în timp ce Metaloglobus a ajuns la 9 puncte strânse în cinci etape şi a urcat pe locul 5.

Metaloglobus: Nedelcovici - Iul. Ciubotaru, D. Lung, L. Cazan (Fl. Plămadă 80'), Al. Coman - Andr. Lungu, Mono Sota - Duminică (R. Chiriac 88'), Cl. Herea, Ciocâlteu (Ghenovici 66') - Ov. Herea (cpt.)
Rezerve neutilizate: Gavrilaş - Sava, C. Ionică, Stoianovici
Antrenor: Marius Măldărăşanu


”U” Cluj: Dur-Bozoancă - R. Takacs, Inacio, Art. Crăciun, T. Gomes - Ceitil (Pedro Mendes 54'), Dican (Vomir 90+1') - Nic. Pîrvulescu (Taub 66'), G. Florescu (cpt.), Rafa Miranda - Al. Pop
Rezerve neutilizate: Gorcea - Telcean, Kay, Berci
Antrenor: Cristian Dulca

Ultimele Stiri
abonare newsletter