Sport

CFR Cluj, la un pas de a-și vinde golgheterul! Campionii au primit o ofertă de 3,3 milioane de euro

CFR Cluj a avut un start de sezon excelent pe toate planurile, iar echipa a reușit să se califice în grupele Europa League.

CFR Cluj a început din turul 1 preliminar al Champions League și după ce le-a eliminat pe FC Astana, Maccabil Tel-Aviv și Celtic Glasgow avea să fie eliminată de Slavia Praga. Billel Omrani a fost principalul om de gol în această campanie europeană și a reușit să puncteze de șase ori în meciurile din Champions League, iar acum este în atenția celor de la Celtic Glasgow, formație împotriva căreia a marcat de două ori.

Scoțienii au pus pe masă 3,3 milioane de euro pentru atacantul lui CFR Cluj, conform Gazeta Sporturilor. Omrani a fost adus la CFR Cluj în 2016, fiind transferat din postura de jucător liber de contract. Francezul este un produs al celor de la Olympique Marseille și a  bifat 116 meciuri cu 32 de goluri marcate și 27 de pase decisive în toate competițiile.


CFR Cluj l-a transferat ieri pe Cătălin Golofca de la FC Botoșani, fotbalist care evoluează pe postul de mijlocaș stânga, poziție ocupată în ultimele două sezoane de Omrani la CFR Cluj.

abonare newsletter