Sport

CFR Cluj l-a achiziționat pe Cătălin Golofca de la FC Botoșani

CFR Cluj l-a achiziționat pe mijlocașul român Cătălin Golofca de la FC Botoșani.

Campioana României a plătit 500.000 de euro pentru jucătorul care a mai evoluat la FCSB și urmează să îl prezinte oficial în următoarele ore, conform Gazeta Sporturilor. Dan Petrescu l-ar putea avea la dispoziție pe Cătălin Golofca la meciul cu Astra Giurgiu din etapa următoare. Tehnicianul formației din Gruia ar putea să îl întroducă la partida de la Giurgiu și pe Lacina Traore, vârful transferat din campionatul maghiar în această vară.

Cătălin Golofca a fost transferat în 2017 de FCSB de la FC Botoșani, dar după un singur sezon s-a întors la FC Botoșani, acolo unde avea să impresioneze din nou. Mijlocașul român este al 3-lea jucător transferat de CFR Cluj de la FC Botoșani în ultimele două sezoane după Mihai Bordeianu și Andrei Burcă.


Golofca a bifat șase meciuri și a marcat un gol în actualul sezon pentru FC Botoșani, fiind unul dintre cei mai importanți jucători din tabăra moldovenilor în acest debut de sezon. Noul jucător al celor de la CFR Cluj va completa astfel un lot extrem de echilibrat în care regăsim cel puțin 2 jucători de valori apropiat egale pe fiecare post.

abonare newsletter