Sport

Ghinion teribil pentru Dulca! 12 jucători de la Universitatea Cluj au ajuns la spital

Universitatea Cluj are un început dezastros pe plan sportiv, iar 12 jucători au ajuns la spital.

Universitatea Cluj a pierdut trei din primele patru meciuri disputate în acest sezon, iar în acest moment ocupă locul 17 în clasamentul din liga secundă. Elevii lui Cristi Dulca sunt obligați să joace primele la Tg. Mureș primele meciuri de pe teren propriu din cauza faptului că gazonul de pe Cluj Arena este în proces de refacere după festivalul Untold.

Pe lângă probleme organizatorice, Dulca a primit o nouă lovitură în această săptămână, iar nu mai puțin de 12 jucători au ajuns la spital cu toxinfecție alimentară.


"Suntem urmăriți de ghinion, am fotbaliști bolnavi, au fost la spitale, la clinici, au toxinfecție alimentară. De asemenea, vreau să informez că am decis să rămân la echipă, să continui acum când e greu. Posibil să cerem amânarea meciului cu Metaloglobus București. Vreau să spun că avem nevoie de sprijinul fanilor, a tuturor celor care pot ajuta pe ”U”", a declarat antrenorul Cristian Dulca pentru Sportul Clujean.

Pe lângă jucătorii care au toxinfecție alimentară, Dulca nu îl are la capacitate 100% nici pe Dorin Goga, cel care s-a antrenat separt și nu este sigur că va intra din primul minut al jocului cu Metaloglobus București din weekend.

abonare newsletter