Sport

Marele Rod Stewart, devastat din cauza clujenilor: „Îmi vine să plâng”

Rod Stewart este pur și simplu "demolat" după ce Celtic a fost eliminată de CFR Cluj, în turul 3 preliminar al Champions League. Mare fan al scoțienilor, legenda muzicii rock, ajunsă la 74 de ani, a caracterizat în termeni duri înfrângerea echipei sale preferate.

"E ceva foarte neobișnuit pentru noi să nu avem o noapte mare pe Celtic Park, dar cred că motivul este că am luat-o prea ușor. Credeam că vom câștiga. Nu înțeleg de ce nu au jucat Christopher Jullien, un jucător pe care l-am cumpărat cu 7 milioane de lire și pe Boli Bolingoli, un jucător de 3 milioane. Niciunul dintre ei nu a jucat. Nu înțeleg asta", a spus Rod Stewart, care a fost în tribune la returul cu CFR.

În plus, după ce au fost eliminați, scoțienii au ratat șansa de a-și adjudeca 30 de milioane de lire sterline, bani pe care i-ar fi obținut dacă ar fi ajuns în grupele Champions League.


Rod Stweart și-a arătat dezamăgirea și a admis că visul său, acela de a-și vedea favoriții câștigând Champions League, este aproape imposibil: "Este una dintre acele zile, iar noi trebuie să mergem mai departe. Mergem acum în Europa League și hai să obținem 9 la rând! Celtic nu va câștiga niciodată Champions League, știm asta. Era un venit mare pentru noi și am dat cu piciorul la 30 de milioane de lire necalificându-ne. Nu vom câștiga UCL decât dacă ne mutăm cumva în prima ligă engleză...E o țară mică și îmi vine să plâng", a concluzionat Stewart.

Celtic, două eliminări consecutive în turul 3 preliminar Champions League


Celtic a ratat și anul trecut grupele Champions League, după ce a fost eliminată tot în turul 3 preliminar de AEK Atena. Scoțienii, care au 8 titluri la rând în prima ligă, au fost eliminați de CFR Cluj, după 1-1 în Gruia și 3-4 în returul de le Glasgow.

Dacă CFR Cluj s-a calificat în play-off-ul Champions League, acolo unde o va întâlni pe Slavia Praga, Celtic va trebui să joace cu învingătoarea dintre Sheriff Tiraspol și AIK Solna.


Celtic a câștigat singurul trofeu european în 1967, Cupa Campionilor Europeni.

Ultimele Stiri
abonare newsletter