Sport

Tişe promite că gazonul de pe Cluj Arena se va schimba în cel mai scurt timp posibil. Când ar putea reveni Universitatea Cluj acasă

Alin Tişe, preşedintele Consiliului Judeţean, a anunţat că organizatorii Untold vor schimba gazonul de pe Cluj Arena în cel mai scurt timp posibil.

Gazonul de pe Cluj Arena a fost distrus pe perioada UNTOLD, dar oficialii festivalului au anunţat că vor înlocui părţile afectate din gazon în cel mai scurt timp, astfel încât Universitatea Cluj să poată reveni cât mai repede pe teren.

"Conform contractului încheiat cu organizatorii evenimentului, Arena Cluj trebuie predată în cel mai scurt timp, întocmai cum a fost preluată. Pentru a garanta integritatea tuturor bunurilor, festivalul Untold a depus o sumă consistentă, cu titlul de garanție, sumă care poate acoperi orice pagubă ce ar putea fi constatată. În ceea ce privește gazonul de pe Arenă, organizatorii s-au obligat, tot prin contract, să înlocuiască integral, la aceiași parametrii tehnici, toate zonele de iarbă afectate, inclusiv eventualele perimetrele afectate din afara gazonului. Până la acest moment totul decurge conform contractului, conform calendarului", transmite preşedintele CJ Cluj, Alin Tişe.


Universitatea Cluj va reveni pe Cluj Arena pe 7 septembrie la duelul cu UTA Arad  din etapa cu numărul 6 a Ligii secunde. Formaţia pregătită de Cristi Dulca va juca până atunci meciurile de pe teren propriu la Târgu Mureş, iar în primele patru etape accesul fanilor este interzis.

Ultimele Stiri
abonare newsletter