Sport

Billel Omrani a devenit cel mai bun marcator în cupele europene pentru CFR Cluj

Billel Omrani a fost eroul lui CFR Cluj în meciul retur cu FC Astana reuşind să marcheze de trei ori pentru campioana României.

Billel Omrani la meciul cu FC Astana Billel Omrani la meciul cu FC Astana

Billel Omrani a marcat de trei ori în partida câştigat cu 3-1 de CFR Cluj în manşa retur din turul 1 preliminar al Ligii Campionilor împotriva celor de la FC Astana. Francezul este al doilea jucător al trupei ardelene care izbuteşte un hattrick în cupele europene după Rui Pedro, portughezul care a marcat de trei ori în victoria cu 3-1 din 2012 în faţa celor de la Sporting Braga.

Omrani îi depăşeşte în topul celor mai buni marcatori pe Emanuelle Culio (5 goluri), dar şi pe Modou Sogou şi Lacina Traore, ambii cu câte patru reuşite.


„A fost o noapte fantastică pentru mine şi pentru echipă. Sunt fericit. Am pierdut 1-0 acolo, apoi am primit gol după cinci minute aici, dar nu ne-am dat bătuţi, am reuşit trei goluri şi sunt foarte fericit. Când ei au marcat, am fost foarte supăraţi, dar am vorbit între noi, ne-am motivat unii pe ceilalţi şi ne-am spus să nu renunţăm şi să facem 3-1. Este superb! Am fost cu toţii împreună şi ne-am spus că nu trebuie să renunţăm”, a spus Omrani după cele trei goluri reușite.

Ultimele Stiri
abonare newsletter