Sport

Pentru mama! Simona Halep, mesaj emoționant după triumful istoric de la Wimbledon

Simona Halep a declarat, sâmbătă, că a fost visul mamei sale să câştige titlul la Wimbledon, reuşit în faţa Serenei Williams, cu 6-2, 6-2.

„E ceva foarte special şi nu voi uita niciodată această zi! A fost visul mamei mele încă de când aveam zece ani, această zi a venit”, a declarat Simona, după ce a cucerit titlul la All England Club.

„Nu am jucat un meci mai bun decât acesta, Serena m-a inspirat mult, îi mulțumesc pe această cale (...) Am fost nervoasă, iar stomacul meu nu se simţea foarte bine, dar ştiam că nu e timp de emoţii şi am ieşit pe teren pentru a da totul”, a mai spus Halep, după victoria cu Williams.


Americanca, fost lider mondial şi septuplă campioană la Wimbledon, a recunoscut că victoria Simonei a fost una meritată. Williams câştigase nouă din precedentele zece partide directe şi era la a doua finală consecutivă la Wimbledon.

„A jucat incredibil! Am fost un pic ca o căprioară prinsă de farurile unei maşini. Când o jucătoare joacă astfel, nu ai de altceva de făcut decât să îţi scoţi pălăria”, a conchis Williams.


Simona Halep a câştigat turneul de la Wimbledon, sâmbătă, după ce a învins-o pe americanca Serena Williams în finală, scor 6-2, 6-2. Halep a obţinut al doilea titlu de Grand Slam din palmares, după unul dintre cele mai bune meciuri din carieră, în urma unei victorii în doar 55 de minute în faţa fostului lider mondial.

CITEȘTE ȘI: Emil Boc, la Londra, în culmea fericirii după victoria Simonei: „Momente unice, de vis!”

Ultimele Stiri
abonare newsletter