Sport

Momentul în care jandarmul a fost atacat de fanii U Cluj. Lovit cu un scaun în cap-VIDEO

Universitatea Cluj a pierdut cu 2-0 duelul cu FC Hermannstadt, în manșa tur a barajului de promovare. Un jandarm a fost lovit de fanii clujeni.

Pompierii clujeni spun că echipajele au asigurat măsuri de prevenire şi evacuare în caz de incendiu la meciul de fotbal, dar că asistenţa medicală de urgenţă a fost asigurată de un serviciu de urgenţă privat.

„Un coleg se afla în apropierea evenimentului şi a acordat jandarmului primul ajutor alături de colegii jandarmului, după care au intervenit imediat echipajele serviciului privat”, au precizat reprezentanţii ISU Cluj.


A fost lovit cu un scaun în cap

“Pe timpul desfăşurării meciului de fotbal dintre echipele FC U Cluj - FC Hermannstadt Sibiu, desfăşurat pe stadionul Cluj Arena, în minutul 88, un suporter al echipei U Cluj a pătruns pe teren dinspre Peluza 2 către Peluza 1. Când a ajuns pe pista de alergare, în dreptul peluzei 1, un grup de aproximativ 15 suporteri ai echipei U Cluj au pătruns şi ei pe pista de alergare. Pentru evacuarea acestora s-a intervenit cu o rezervă de intervenţie, moment în care, un scaun aruncat din tribună l-a lovit pe un jandarm în vârstă de 44 de ani, din cadrul echipei de dialog, în zona capului, acesta căzând l-a pământ. Jandarmul a primit primele îngrijiri medicale la faţa locului, ulterior fiind transportat la UPU pentru investigaţii amănunţite”, transmit reprezentanţii Grupării de Jandarmi Mobile.


Reamintim că în 7 mai 2008, jandarmul Gabriel Romulus Oşan a fost bătut înainte de începerea meciului dintre "U" şi CFR, de patru suporteri ai Universităţii Cluj. Paul Adrian Stanciu (18 ani) a fost acuzat că l-a lovit cu o cărămidă, iar după ce a căzut alţi suporteri l-au lovit cu picioarele în cap.

Ultimele Stiri
abonare newsletter