Sport

George Țucudean se teme de o posibilă retragere prematură: "Trebuie să mă gândesc bine"

George Țucudean, golgheterul celor de la CFR Cluj, a putea să renunțe la cariera de fotbalist mult mai repede decât se aștepta. Fotbalistul de 28 de ani al campioanei României a avut probleme la inimă în ultimele luni, fiind operat la Viena.

George Țucudean probleme la inimă George Țucudean probleme la inimă

Vârful trupei din Gruia a vorbit pe larga despre acest lucru și nu exclude o retragere prematură din fotbal dacă situația nu se îmbunătățește.

"Cred că toți jucătorii care au asemenea probleme sau orice problema cu vreo accidentare mai gravă se gândesc să se lase. Da, mă gândesc, normal. Încă mai am teamă. Sunt om. Nu știu dacă e o problema. Și Khedira a jucat la Real Madrid, acum e la Juve, și nu i-a zis nimeni că a avut asta, s-a descoperit așa, întâmplător. Normal că te sperii, psihic te termină! Și-acum am frică, aș minți să spun că n-am frică.Trebuie să mă gândesc bine și să iau o decizie.", a spus vârful lui CFR Cluj.


George Țucudean a fost cel mai important om din punct de vedere ofensiv pentru CFR Cluj în ultimele două sezoane. Atacantul din Gruia a câștigat titlul de golgheter în stagiunea precedentă și este foarte aproape să repete performanța și în acest an.

Internaționalul român are în acest moment 18 goluri marcate, fiind urmat în clasamentul golgheterilor de Harlem Gnohere, autor a 15 reușite, în timp ce ultima treaptă a podiumului este ocupată de Mattia Montini de la Dinamo.


Fotbalistul a fost la un pas să renunțe la fotbal în urmă cu aproximativ 3 ani, dar transferul la Viitorul i-a revitalizat cariera, fiind campion al României pentru a 3-a oară consecutiv.

Ultimele Stiri
abonare newsletter