Sport

"U"Cluj pierde în ultimul minut cu Ripensia! Trupa lui Lobonț rămâne pe 3

Universitatea Cluj a pierdut, 3-2, pe teren propriu împotriva celor de la Ripensia Timișoara, într-un meci disputat în etapa 32 din Liga 2.

Echipa antrenată de Bogdan Lobonț a început bine jocul și  a fost  la un pas să deschidă scorul în minutul 20. Cristi Gavra a scăpat singur cu portarul advers, însă în loc să tragă la poartă a decis să-i paseze lui Norbert Janos, cel care a tras pe lângă poarta goală.


Gavra nu l-a mai iertat pe portarul advers și vea să deschidă scorul în minutul 22, atunci când a finalizat din 5 metri o centrare venită de la Hațiegan. Avantajul clujenilor a durat doar patru minute, deoarece Andrei Dumiter a profitat de o gafă incredibilă comisă de Carol Taub și a marcat elegant.



Andrei Dumiter avea să lovească din nou în debutul reprizei secunde, fiind servit excelent din banda dreaptă de un coleg. Golul bănățenilor putea veni în finalul primei reprize, dar Mansour a ratat două ocazii uriașe.


Oaspeții au condus doar trei minute pe tabela de marcaj pentru că Hațiegan reușea în minutul 53 să marcheze cu o lovitură de cap. Tănărul fotbalist a punctat după un șut respins de bănățeni.



Universitatea Cluj a dominat clar în ultimele 20 de minute, Goga, Cordoș, Hațiegan și Cristi Gavra ratând ocazii importante în ultimele secvențe. Ripensia avea însă să ofere lovitura de grație în minutul 7 de prelungire pri noul intrat Octavian Drăghici, autorul unui gol frumos pe contraatac.

Trupa clujeană rămâne cu 69 de puncte după acest eșec, fiind la șapte puncte în spatele celor de la Academica Clincei și patru puncte în spatele Chindiei Târgoviște. Echipa lui Lobonț este urmată la trei puncte de Sportul Snagov și la patru de Petrolul Ploiești, echipă care va juca mâine împotriva celor de la Daco-Getica București.


Echipele de start:
”U” Cluj: Dur-Bozoancă - Al. Coman, Sepsi, Andr. Cordoş, Taub, Gab. Giurgiu, Greu, Goga, Haţiegan, Gavra, N. Janos
Rezerve: Iul. Dinu - Telcean, Berci, G. Florescu, Abrudan, Nic. Pîrvulescu, Mir. Axente
Antrenor: Bogdan Lobonţ


Ripensia: H. Moldovan - Ad. Popa, Hecsko, Apro, C. Toma, Stoi, Burdeţ, Al. Popovici, Zaluschi, Dumiter, Mansour
Rezerve: Şt. Dobre - Tînc, Ţieranu, Chera, Anghelina, Oct. Drăghici, Dobie
Antrenor: Alexandru Pelici

Ultimele Stiri
abonare newsletter