Sport

CFR Cluj – FCSB se joacă în această seară. Teja: „Nici nu ne gândim să pierdem”

CFR Cluj – FCSB, din etapa a 5-a a play-off-ului Ligii 1 Betano, are loc duminică, de la 21:00.

sursa foto transilvaniareporter.ro sursa foto transilvaniareporter.ro

Primele două clasate se întâlnesc în meci direct. Partida poate decide, teoretic, campioana dacă CFR învinge. S-ar distanţa la 6 puncte de FCSB şi, ţinând cont de faptul că Dan Petrescu este un antrenor pragmatic, un tehnician care organizează echipa foarte bine în defensivă, este greu de crezut că ardelenii vor pierde multe puncte până la final.

Mihai Teja este conştient că victoria este capitală, iar înaintea meciului, la conferinţa de presă, a subliniat acest aspect.


"Este un meci important pentru noi, vrem să mergem la Cluj să câştigăm. Sunt încrezător pentru că băieţii au o atitudine bună şi s-au prezentat foarte bine la antrenamente. Sunt sigur că mâine vom face un meci bun şi vom putea lua cele 3 puncte. Întâlnim campioana en titre, echipa de pe primul loc. CFR este o echipă puternică şi experimentată, cu un antrenor bun, dar noi vom încerca să ne facem jocul şi să câştigăm. După acest meci vor mai fi încă cinci. Sunt meciuri grele, aşa că nu cred că e nimic jucat după această întâlnire cu CFR. Noi vom lua totul pas cu pas, primul meci e mereu cel mai important. Nu ştiu dacă acest meci este decisiv, vor rămâne în joc 15 puncte. Până când nu se va realiza matematic, mai sunt şanse. Dar noi nici nu ne gândim să pierdem acest meci, mergem să câştigăm", a spus tehnicianul.

Teja nu crede că CFR Cluj se va mulţumi cu un rezultat de egalitate pentru a-şi conserva avansul de 3 puncte din clasament.


"Dan Petrescu este unul dintre cei mai buni antrenori din România. A demonstrat şi în ţară, dar şi în străinătate. Are o experienţă vastă, a fost un jucător extraordinar. Dar pe teren vor fi cei 11 jucători, depinde de ei, de motivaţia lor, nu va intra Dan Petrescu pe teren. Eu ştiu că pregăteşte foarte bine meciurile tari. Ţucudean e un jucător bun, un jucător de echipă naţională. E foarte eficient, era într-o formă extraordinară şi îmi pare rău pentru ce i s-a întâmplat. Cred că o să le lipsească, dar jocul nu depinde numai de un jucător. Sigur că CFR Cluj va juca la victorie, ce echipă nu îşi doreşte să câştige? Nu cred că există vreun antrenor sau un jucător care să intre pe teren şi să spună «Azi vreau să fac egal». Mai ales că joacă acasă. Nu te poţi mulţumi cu egal, dacă aştepţi puţin poate nu obţii nimic. E clar că vor dori să câştige, acum depinde cum vor aborda partida. Şi jucătorii lor vor dori să demonstreze că sunt pe primul loc şi sunt campionii României. Nu cred că vor intra să facă egal, dar acum depinde dacă vor juca mai echilibrat sau mai riscant", a afirmat el.

De partea cealaltă, Dan Petrescu se aşteaptă la un meci echilibrat: ”Va fi greu, pentru că suntem apropiaţi ca valoare. Sunt convins că va fi un meci tensionat, cu intensitate maximă. Campionatul se va juca până la ultimul meci. Ne-am dori să fie mai mulţi suporteri, să ne ajute. Am dureri de cap când fac lotul, dar aşa imi place, nu îmi place să fac echipa uşor. Indiferent de rezultat se poate întâmpla orice. Noi ne ştim obiectivele, trebuie să rămânem concentraţi”.


Rezultatele din sezonul regulat:

CFR – FCSB 1-1
FCSB – CFR 0-2

Etichete: liga 1 fcsb cfr cluj
Ultimele Stiri
abonare newsletter