Sport

De la CFR Cluj, George Ganea ajunge la FC Viitorul

În ultima zi de transferuri din Liga I, FC Viitorul şi-a întărit lotul cu un jucător plecat de la CFR Cluj. Atacantul George Ganea, fiul lui Ionel Ganea, a semnat pe trei ani şi jumătate cu echipa pregătită de Gheorghe Hagi.

Gheorghe Hagi a ajuns la un acord cu AS Roma și cu CFR Cluj pentru un transfer definitiv.

„FC Viitorul anunţă transferul jucătorului George Ganea, care a semnat un contract valabil pentru următorii 3 ani şi 6 luni cu formaţia constănţeană. În vârstă de 19 ani (26 mai 1999) şi 1.80m, George Ganea evoluează pe postul de atacant şi a mai fost legitimat la Universitatea Cluj, Rapid Bucureşti, AS Roma sau CFR Cluj. A jucat, de asemenea, pentru naţionalele de juniori U16, U17 şi U18 ale României. FC Viitorul îi urează bun venit şi cât mai multe realizări în tricoul negru-albastru”, se arată pe site-ul clubului.


George Ganea a evoluat în sezonul 2015/16 pentru Rapid Bucureşti, la finalul căruia echipa din Giuleşti îşi asigura promovarea în Liga 1.

Atacantul cotat de transfermarkt.de la 50.000 de euro a mai jucat pentru Entella U19 și Roma U19. Apoi, în vara lui 2018, tânărul atacant a preferat ca, în loc să fie împrumutat din nou la o echipă din Serie B sau Serie C, să vină la campioana României şi să se lupte pentru un loc în atac cu George Ţucudean şi Bilel Omrani. AS Roma, echipa de care a aparţinut, l-a cedat la CFR, iar fotbalistul a fost deţinut în coproprietate de cluburi. Fiul lui Ionel Ganea a debutat pentru clujeni într-un meci din Cupa României împotriva Chindiei Târgovişte, scor 1-0, dar Toni Conceicao nu s-a bazat pe el şi în campionat.

Ultimele Stiri
abonare newsletter