Sport

U-BT Cluj întâlnește, mâine, formația SCMU Craiova

Echipa de baschet masculin U-BT Cluj revine în Sala Sporturilor „Horia Demian” pentru primul meci pe teren propriu din Top 6, împotriva formației SCMU Craiova.

După o înfrângere la limită cu echipa BCMU Pitești, echipa de baschet U-BT Cluj întâlnește SCMU Craiova în primul meci pe teren propriu din Top6. Partida are loc vineri, 25 ianuarie 2019, începând de la ora 18:00 la Sala Sporturilor „Horia Demian”.

Înaintea acestui meci, antrenorul principal al echipei U-BT Cluj, Mihai Silvășan, a declarat că să vină și victoria după înfrângere suferită la Pitești.
„Următorul meci îl disputăm în compania unei echipe valoroase, cu jucători experimentați care și-au demonstrat valoarea în Liga Naționala. Ne dorim să câștigam, mai ales că venim după o înfrângere foarte dureroasă la Pitești. Meciul se dispută în Sala Sporturilor “Horia Demian”, o sala încărcată de istorie. Așteptăm publicul să umple sala și să ne ajute să obținem încă o victorie”, a declarat Mihai Silvășan.


În celelalte două întâlniri din acest sezon dintre U-BT Cluj și SCMU Craiova, în meciul tur echipa clujeană a învins cu scorul de 95-68, iar în retur clujenii au pierdut meciul cu scorul de 70-72.

În acest moment U-BT Cluj se situează pe poziția secundă a clasamentului LNBM, Grupa Roșie, cu 26 de puncte, în timp ce SCMU Craiova se situează pe poziția a 4-a, cu 25 de puncte.


Biletele pot fi achiziționate online dar și de la casieriile celor două săli de sport, BTarena și Sala Sporturilor „Horia Demian”. Prețul unui bilet este de 12 lei.

abonare newsletter