Sport

După primul transfer efectuat la CFR Cluj, echipa din Gruia împrumută un jucător la Mediaș

Vacanța de iarnă s-a cam terminat și deja au început să se concretizeze transferuri și împrumuturi de jucători în ligile de fotbal din România.

După ce ieri CFR Cluj a reușit să perfecteze primul transfer, tânărul portar Ionuț Rus, astăzi apar informații și despre primul jucător care pleacă de la campioana României.

Edi Iordănescu, antrenorul echipei Gaz Metan Mediaș, începe să îşi facă echipa cu care vrea să ajungă în play-off după meciurile rămase de jucat din sezonul regulat al Ligii I. Medieşenii au obţinut împrumutul lui Sebastian Mailat de la CFR Cluj. Mijlocaşul ofensiv a jucat doar în zece meciuri de campionat pentru trupa din Gruia în acest sezon, dintre care doar în trei dintre ele a fost titular. Mailat se va alătura lotului din Mediaș pe data de 12 ianuarie.


Edi Iordănescu (40 de ani) este de astăzi noul manager general al celor de la Gaz Metan Mediaș, semnând un contract pe un an și jumătate care are drept obiectiv calificarea echipei în play-off-ul Ligii 1, dar și formarea unui grup competitiv pentru sezonul viitor, 2019-2020. Pentru perioada pe care o va petrece la Mediaș, Iordănescu jr va fi recompensat lunar cu suma de 9.000 de euro.

Sebastian Mailat a fost transferat în sezonul trecut de către gruparea din Gruia și a evoluat în 29 de meciuri. În acest sezon, mijlocașul are 16 apariții, majoritatea de pe banca de rezerve și a reușit să înscrie un singur gol. Mailat evoluează și pentru echipa națională a României, acesta fiind inclus în lot pentru importanta partidă de tineret cu Bosnia-Herțegovina. Fotbalistul este cotat la 650.000 de euro de site-urile de specialitate.


Tot de la CFR Cluj ar putea pleca în următoarele zile și fundașul Andrei Peteleu.

Mircea Rednic are nevoie disperată de un fundaş dreapta la Dinamo şi insistă pentru aducerea unui jucător pe care l-a mai avut la Petrolul, în 2015. Andrei Peteleu a prins doar 12 meciuri în Liga I la CFR Cluj în ultimele două sezoane și deşi nu prinde prea des un loc de titular în echipa campioanei, Peteleu nu este lăsat să plece de şefii clujenilor. Impresarul jucătorului poartă discuţii cu oficialii CFR-ului, dar şi cu cei ai lui Dinamo, astfel încât transferul să se realizeze cât mai repede.


CITEȘTE ȘI: CFR Cluj începe sesiunea transferurilor cu un tânăr portar care a jucat la Lazio

Ultimele Stiri
abonare newsletter