Sport

CFR Cluj, prudentă înaintea duelului cu Dinamo în ciuda situației proaste în care se află "câinii roșii": "Ne pot pune probleme!"

Fără înfrângere în campionat de la începutul lunii septembrie, "feroviarii" speră să continue evoluția bună și în partida de mâine seară din Ștefan cel Mare.

Deși trece printr-o criză profundă, trupa lui Rednic, învinsă cu 1-4 la Ovidiu de Viitorul lui Hagi, este o echipă care trebuie tratată cu maximă seriozitate și concentrare, susține tehnicianul campioanei, Antonio Conceicao.

"E adevărat că Dinamo trece prin câteva probleme interne, dar asta le poate da o motivație în plus jucătorilor. Trebuie să ne vedem de treaba noastră și să tratăm partida cu maximă seriozitate și concentrare. În fotbal totul se poate schimba, sper că la ei se va schimba abia după meciul cu noi", a prefațat Conceicao duelul de mâine seară.


"Sper să avem parte de un gazon bun, care să ne lase să ne facem jocul. Observ că toată lumea întâmpina probleme în acest sens. Ar trebui să ne gândim dacă este bine să continuăm să jucăm în astfel de condiții, sănătatea jucătorilor este mai importantă!", a punctat tehnicianul campioanei la conferința de presă de astăzi.

Pe lângă Omrani, suspendat, respectiv Hoban și Males, accidentați, Mario Camora este în pericol să rateze partida cu Dinamo din cauza unei entorse suferite la antrenament.


Raymond Füstös

abonare newsletter