Sport

Fluier de start la Swimathon 2018

Sâmbătă are loc evenimentul Swimathon Cluj 2018 unde clujenii pot merge, împreună cu familia, la bazin pentru a sărbători înotul.

Zece proiecte, un record comunitar care adună fonduri pentru a oferi 20 de burse de înot, peste 100 de înotători, profesioniști sau amatori, înscriși pentru susținerea proiectelor, 5 ambasadori, 20 de voluntari și un public entuziast de suporteri și donatori.

Swimathon Cluj 2018 ia startul în 24 noiembrie la ora 9.00, în incinta Complexului de Natație „Universitas” al Universității Babeș-Bolyai. Intrarea publicului este liberă.


Alături de Asociația Sports Culture, Fundația Comunitară Cluj provoacă comunitatea clujeană să stabilească premisele unui record comunitar, Înotatori100, care a luat între timp forma proiectului social „Învață să înoți”. Astfel, taxele de înscriere ale acestei secțiuni sunt redirecționate pentru crearea unui fond prin care instructorii Sports Culture vor oferi cursuri gratuite de înot pentru 20 de copii care nu dispun de resurse financiare suficiente.

Swimathon este evenimentul care adună pasionații de înot, ong-urile cu proiecte deosebite și clujenii care sunt gata să participe la schimbare. Prin acest eveniment lansat la nivel național de Fundația Comuniatră Cluj, se creează un spațiu unde comunitatea se întâlneşte, interacţionează şi se implică în strângerea fondurilor pentru proiectele pe care le consideră relevante.


Pentru a afla poveștile proiectelor și pentru a susține eroii din bazin sau de pe uscat intră pe platforma nostră, swimathon.fundatiacomunitaracluj.ro, unde poți afla mai multe despre proiecte, dar și cum poți să donezi.

Etichete: inot swimathon
Ultimele Stiri
abonare newsletter