Sport

Mihai Silvășan, înaintea derby-ului cu Sibiu: „E o echipă foarte atletică”

După victoria cu scorul de 72-69 în fața rivalei CSM CSU Oradea, echipa U-BT antrenată de Mihai Silvășan va întâlni formația BC CSU Sibiu într-un derby clasic baschetbalistic.

Până în acest moment echipa U-BT, din șase partide disputate, a câștigat cinci dintre ele, singur pierdut fiind împotriva formației Steaua București, disputat pe teren propriu.

Antrenorul echipei clujene, Mihai Silvășan, a declarat, înaintea derby-ului cu BC CSU Sibiu, că este un meci foarte important și că sunt cu gândul la victorie.
„Meciul cu Sibiul este unul foarte important pentru noi. În ultimii 10-12 ani, s-a creat o rivalitate foarte mare între noi și toată lumea e entuziasmată de acest meci. Sibiul are o echipă foarte puternică, se bate la primele locuri în clasament, e o echipă foarte atletică. Știm foarte bine ce ne așteaptă în Sibiu referitor la public, atmosfera care se creează, însă noi suntem pregătiți pentru asta, știm la ce să ne așteptăm și mergem acolo doar cu gândul la victorie”, a declarat Mihai Silvășan.


Înaintea acestui meciului cu BC CSU Sibiu, U-BT se află pe primul loc în clasamentul Ligii Naționale de Baschet Masculin, cu 11 puncte acumulate, iar rivala din această etapă se află pe locul secund, la doar un punct diferență de lider.

Meciul dintre cele două echipe va avea loc vineri, 16 noiembrie, de la ora 18:00, în Sala Sporturilor „Transilvania” din Sibiu.


Clasament LNBM:
1. U-Banca Transilvania Cluj 11
2. BC CSU Sibiu 10
3. SCMU Craiova 9
4. CSM CSU Oradea 9
5. BCMU FC Argeș Pitești 9
6. CS SCM Timișoara 8
7. Steaua București 7
8. Dinamo Știința București 6

Ultimele Stiri
abonare newsletter