Sport

Voleibaliștii clujeni au fost înfrânți în primul meci din acest sezon

Startul sezonului 2018-2019 al Diviziei A1 Masculin s-a dat la finalul săptămânii trecute, iar echipa de volei masculin a Universitatea Cluj a jucat în deplasare cu SCMU Craiova.

Meciul a avut loc sâmbătă, 13 octombrie, după-amiaza, iar craiovenii au câștigat cu 3-1, rezultatul pe seturi fiind 25-27, 25-23, 25-21 și 25-21.

Managerul echipei universitare, Bogdan Ungureanu, a declarat că a fost un meci disputat și solicitant.
„A fost un meci foarte disputat, din toate punctele de vedere, și foarte solicitant, dar în același timp ridicat tehnic și spectaculos. Craiova e o echipă pregătită, sudată cu mai mulți componenți de bază ai lotului național. Gândurile noastre sunt alături de Lică (jucătorul Craiovei), a cărui accidentare sperăm să nu fie serioasă pentru că el este un exemplu de profesionalism pentru voleiul românesc. Doar ghinionul ne-a privat de al doilea set și îmi felicit echipa pentru dăruire și pentru că s-a ajutat reciproc. Miercuri vom juca cu Unirea Dej în Cupa României și ne gândim la această partidă pe care dorim să o câștigăm”, a declarat Bogdan Ungureanu.


Voleibaliștii de la Universitatea Cluj vor disputa următorul meci miercuri, 17 octombrie, de la ora 18:00, în șaisprezecimile Cupei României cu Unirea Dej.

Ultimele Stiri
abonare newsletter