Sport

Meciul de handbal România - Franța se joacă la Cluj. Vezi cât costă biletele

Echipa națională de handbal masculin a României întâlnește Franța în primul meci acasă din Preliminariile pentru Campionatul European de Handbal Masculin din 2020.

Elevii lui Manuel Montoya, noul selecționer al României, vor înfrunta în sala BT Arena din Cluj-Napoca naționala hexagonului, condusă de Didier Dinart, duminică, 28 octombrie, de la ora 18:00.

Federația Rromână de Handbal a anunţat detaliile privind organizarea primei partide de pe teren propriu a României în preliminariile CE din 2020, campanie în care va evolua cu noul antrenor, spaniolul Manuel Montoya.


Biletele au fost puse deja în vânzare, un bilet costând între 19 și 25 de ron, iar FRH a precizat că vor avea acces gratuit copiii cu vârsta de până la 7 ani dacă vor ocupa acelaşi scaun cu adultul însoţitor.

În prima rundă, România va juca în deplasare, cu Portugalia, iar Franţa pe teren propriu, cu Lituania.


Meciurile din grupă se vor încheia în iunie 2019, tot cu disputa franco-română, dar în deplasare pentru tricolori.

Campionatul European din 2020, primul care se va disputa cu 24 de echipe, va avea loc în Suedia, Austria şi Norvegia, între 9-26 ianuarie. În preliminarii iau startul 32 de echipe, iar 20 din acestea se vor califica la turneul final unde au ”bilete” directe cele trei gazde, plus campioana europeană en-titre, Spania.

Ultimele Stiri
abonare newsletter