Sport

CFR este pregătită pentru meciul cu Dudelange

Echipa antrenată de Toni Conceicao a câștigat meciul cu Dinamo dar jucătorii nu au timp prea mult pentru a se relaxa înaintea meciului din play-off-ul Europa League.

Atacantul echipei clujene, George Țucudeanu, a înscris două goluri în poarta apărată de Penedo și echipa din Gruia să revină pe prima poziție în clasamentul din Liga 1. Tot el a fost cel care în meciul tur împotriva formației Alashkert a marcat două goluri.

Țucudean va avea concurență serioasă în ofensivă. CFR l-a adus săptămâna trecută pe Julio Baptista, jucător trecut pe la Real Madrid, Sevilla, Arsenal sau AS Roma. Baptista e cel mai mare nume care ar veni în campionatul românesc. „E foarte bine că a venit. Vin jucători cu valoare și avem de învățat de la oricine. Trebuie să facă pregătire pentru că nu e sută la sută. Nu l-am văzut la antrenament pentru că nu prea avem timp de antrenamente. Sunt meciuri din 3 în 3 zile și trebuie să ne refacem foarte bine”, a declarat Țucudean.


Atacantul afirmă că își dorește că câștige meciurile împotriva formației Dudelange. „Victoriile aduc victorii, avem moral bun. Mergem acolo să câștigăm. Clar suntem favoriți dar nu trebuie să ne culcăm pe o ureche. Trebuie să ne facem jocul și să câștigăm. E o dublă manșă și trebuie să fim atenți”, a spus Țucudean, după meciul cu Dinamo.

Antrenorul echipei clujene, Toni Conceicao, este rezervat în ceea ce privește meciurile cu Dudelange. „Vrem să avem un grup unit, dar să avem şi calitate în joc. Am mai adus doi jucători, iar acum am mai multe opţiuni. Echipa din Luxemburg nu e o echipă oarecare, a avut multe rezultate echilibrate. Clar nu ne va fi uşor, dar sunt foarte informat asupra lor”, a spus Toni Conceicao.


Pentru CFR urmează manșa tur a dublei cu Dudelange din play-off-ul UEFA Europa League. Prima manșă se va disputa joi, 23 august, de la ora 21:00 în Luxemburg în timp ce returul se va juca la data de 30 august, tot joi, de la ora 20:00, în Gruia.

Ultimele Stiri
abonare newsletter