Sport

Victorie MARE pentru U-BT. Atmosferă de vis în Sala Sporturilor "Horia Demian"

Echipa U-Banca Transilvania a obținut o victorie uriașă pe teren propriu, împotriva rivalei BC CSU Sibiu, scor final 81-71.

Rezultatele pe sferturi au fost; 22-16, 21-16, 20-19, 18-20. 

După această victorie, U-BT rămâne pe locul 2, cu 48 de puncte, la egalitate cu CSU Sibiu.


”A fost un meci pe care, cred eu, l-am controlat de la un capăt la celălalt. Sunt fericit pentru intensitatea pe care am avut-o, pentru cum au evoluat băieții și cum s-au luptat. Am reușit să le oprim jucătorii cheie, nu au avut aruncările pe care le au de obicei și, cred eu, nu s-a pus în niciun moment problema învingătoarei. Meci intens din toate punctele de vedere, au fost momente tensionate, însă am trecut foarte bine peste ele. Știam că dacă vom câștiga astăzi, mai avem șanse la locul 1, pe care altfel nu prea le mai aveam. Le-am spus băieților în vestiar că pentru noi, de acum înainte, toate meciurile sunt de Play-off, trebuie să le câștigăm pe toate dacă vrem să terminăm pe primul loc. A fost o atmosferă frumoasă, demnă de un adevărat derby, le mulțumesc fanilor pentru că au venit să ne susțină și sper că nu i-am dezamăgit” a declarat tehnicianul formației clujene, Mihai Silvășan. 

De la U-BT s-au remarcat Watson (25 de puncte, assisturi), Lapornik (13 puncte, o recuperare) și Barro (10 puncte, 7 recuperări). Cei mai buni marcatori ai lui CSU Sibiu au fost Pratt (22 de puncte, 6 recuperări), Laser (10 puncte, 4 assisturi) și Williams (10 puncte, 6 recuperări). 


Următorul meci pentru U-BT va fi împotriva Stelei, vineri, 13 aprilie, de la ora 18, în Sala Sporturilor "Horia Demian".

Ultimele Stiri
abonare newsletter