Sport

Lupescu, mesaj emoționant pentru naționala U19: Capul sus, băieți! Știu cât e de greu, știu cât de tare doare

Fostul internaţional Ionuţ Lupescu, unul dintre candidaţii la preşedinţia Federaţiei Române de Fotbal, a transmis un mesaj emoţionant de încurajare, marţi, după ce echipa naţională sub 19 ani a României a ratat calificarea la Campionatul European.

"Capul sus, băieţi! Ştiu cât e de greu, ştiu cât de tare doare, dar trebuie să găsiţi puterea să mergeţi înainte, orice ar fi. Aţi luptat frumos, până la capăt. Suntem mândri de voi!", a notat Ionuţ Lupescu, pe pagina sa de Facebook.

Echipa naţională sub 19 ani a României a ratat calificarea la Campionatul European din Finlanda, după ce a fost învinsă, marţi, la Ploieşti, cu scorul de 2-1 (0-0), de reprezentativa Ucrainei, în ultimul meci din Turul de Elită. Selecţionata pregătită de Adrian Boingiu avea nevoie de cel puţin o remiză pentru a obţine accederea la turneul final.


Mijlocaşul Olimpiu Moruţan a deschis scorul în minutul 77, dar şi-a scos tricoul după gol şi a fost eliminat, pentru că mai avea un cartonaş galben. Apoi, ucrainenii au înscris de două ori, prin Oleksandr Safronov (84') şi Valeri Bondar (90+2').

 

Etichete: ionut lupescu
abonare newsletter