Sport

Nebunie în Gruia. Toate biletele au fost epuizate la meciul cu FCSB

CFR Cluj a anunţat că meciul cu FCSB, programat duminică, la ora 20.45, în etapa a doua a play-off-ului Ligii I, se va disputa cu casa închisă, toate biletele fiind vândute.

Clubul a precizat că accesul general în stadion se va face începând cu ora 18.45 şi le recomandă fanilor, pentru evitarea conflictelor în tribune, să nu vină la arena cu articole vestimentare cu emblem echipei oaspete, excepţie făcând suporterii din sectorul 28, destinat galeriei echipei oaspete.

Biletele pentru partida cu FCSB au avut preţuri de 25 până la 100 de lei.


Arbitrul Ovidiu Haţegan va conduce la centru meciul CFR Cluj – FCSB, programat duminică, la ora 20.45, în etapa a doua a play-off-ului Ligii I.

Antrenorul FCSB, Nicoale Dică, nu se aşteaptă la vreo supriză prinvind jocul adversarei de duminică, formaţia CFR Cluj, fiind de părere că tehnicianul ardelenilor, Dan Petrescu, nu poate să vină cu ceva în plus în acest moment.


Tehnicianul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a reacţionat, vineri, într-o conferinţă de presă, după ce la sfârşitul săptămânii trecute a fost atacat dur de Gigi Becali şi Mihai Stoica, finanţatorul FCSB spunându-i chiar să plece din ţară.

“Eu sunt în România, mă simt bine aici şi nu am de gând să plec. Cum să-mi spună să plec din ţară? E jenant. Niciun patron din lume nu vorbeşte de antrenorul altui club”, a spus Petrescu, potrivit sport.ro.


Petrescu a vorbit şi despre Mihai Stoica, după ce acesta l-a criticat pentru că a înjurat arbitrii la ultimul meci. “E director sportiv de la Steaua care spune că înjur jucătorii. Îi transmit că poate i-am înjurat, dar eu nu am dat în niciun jucător aşa cum a făcut el când a lovit un spectator. Jucătorii pe care eu poate i-am înjurat au ajuns la naţionala României. Eu sunt stelist, am fost în galerie, am fost în echipă, am fost căpitan, am jucat în Liga Campionilor. Am vorbit mereu la superlativ de Steaua, sunt fanul lor în Europa. Da era bărbat, mă sun ape mine. Nu vorbea în presă. Vom ajunge şi noi ca în Grecia. Acelaşi director sportiv îl înjura pe patronal Stelei când era la Urziceni”, a adăugat Petrescu.

Săptămâna trecută, directorul sportiv al FCSB, Mihai Stoica, a declarat, într-o conferinţă de presă, că tehnicianul Dan Petrescu, trimis în tribună la meciul echipei CFR Cluj cu CSM Poli Iaşi, a înjurat arbitrii şi consideră că trebuie luate măsuri împotriva acestuia. "Metodele astea au fost brevetate acum mulţi ani. Nu mă interesează aceste acuzaţii, problema este că unii chiar consideră că-şi pot permite orice. Petrescu a înjurat de morţi arbitrii. Că îi înjură pe jucători, e treaba lui. Nu e normal. Totul e o regie. De ce nu îl înjură pe Deac? Pentru că nu i-ar permite. Am lucrat cu Petrescu. Îl înjura pe Epaminonda pentru că ştia că nu îi răspunde. Pe Maftei nu îl înjura, i-a spus că nu poate juca fotbal aşa. Eu am fost suspendat o lună că m-am bucurat excesiv la un gol. Cred că cineva trebuie să ia măsuri împotriva lui. E un fost mare jucător, un antrenor de geniu, dar aşa ceva nu se poate permite. Pe acelaşi Petrescu, la meciul tur, nu l-am auzit aşa vehement. Pentru că punctul de pe Arena Naţională l-a luat după o mare eroare de arbitraj. Rămâne de văzut dacă înjurăturile cu morţi sunt trecute cu vederea", a spus Mihai Stoica.

Ultimele Stiri
abonare newsletter