Sport

CFR-FCSB, meci cu grad de risc ridicat. Stadionul va fi plin la primul derby al sezonului. Câte bilete a vândut CFR pentru meciul cu FCSB

CFR - FCSB e un meci cu grad de risc extrem de ridicat, mai ales după declarațiile făcute de Gigi Becali și Iuliu Mureșan.

CFR - FCSB se va juca cel mai probabil cu un stadion plin mâine seară. Cu două zile înaintea partidei, CFR a vândut mai mult de jumătate din biletele scoase la vânzare.

"Cu siguranță și aportul publicului va fi foarte important. Deja s-au vândut bilete online și încă mai e timp până la ora jocului, așa că vom miza pe un stadion plin de CFR-iști. Sper să fie record de asistență pentru stadionul nostru", a spus Iuliu Mureșan, președintele CFR Cluj.


Până în acest moment au fost vândute 7.000 de bilete și 2.000 abonamente. Capacitatea arenei din Gruia este de circa 15.000 de locuri.

Dan Petrescu, antrenorul liderului la zi din Liga I, CFR Cluj, a vorbit înaintea derby-ului cu FCSB. Petrescu spune că CFR s-a descurcat mai bine decât a crezut în momentul sosirii la echipă. Acesta spune că CFR are un lot valoros, dar la fel au și FCSB, Dinamo și Craiova.


"CFR e o echipă care vrea să câștige, care a mai cucerit trofee. Aveam și alte oferte mai avantajoase din punct de vedere material, dar am simțit că CFR e cea mai bună alegere. CFR m-a dorit acum mulți ani, când antrenam Sportul. Am venit atunci la Cluj, dar nu m-am înțeles cu domnul Mureșan și cu domnul Paszkany. Acum sunt bucuros că sunt aici, orașul îmi place și el mult. Dar ca să mă simt bine e important să am rezultate, pentru că eu nu prea fac alte drumuri în afară de cel dintre hotel și stadion. Sincer să fiu, avem mai multe puncte decât mă așteptam să avem, pentru că am pornit cu o echipă complet schimbată. E nevoie de timp. Am început bine și sper să ne menținem așa. Nu avem cel mai valoros lot, dar împreună cu Steaua, Dinamo și Craiova cred că putem spune că avem loturi de valoare. Mie îmi place să am jucători de caracter, nu neapărat de mare valoare. Vreau jucători care să se lupte pentru echipă. Steaua e echipa la care am crescut și la care am jucat finala Cupei Campionilor. Pentru mine, aceasta este Steaua adevărată. Tot timpul când voi juca împotriva Stelei va fi ceva deosebit. Sunt șanse 50-50. Pe Steaua o bați cu muncă, organizare, sacrificiu și cu puțin noroc. Sper ca stadionul să fie plin și să avem mulți fani. Sper să îi facem fericiți la final de sezon", a spus Dan Petrescu într-un interviu acordat înaintea meciului cu Steaua, potrivit sport.ro.

CFR-FCSB se joacă joi în Gruia de la ora 21.00.


Cine antrenează meciul de foc

CCA îl va trimite joi în Gruia, la CFR - FCSB, pe cel mai valoros "central", care nu a comis nici o eroare în actualul campionat, Ovidiu Hațegan, 37 de ani, arbitru FIFA de 10 ani, scrie gsp.ro.


Ovidiu Haţegan şi întreaga lui brigadă de Champions League, din care mai fac parte Sebastian Gheorghe şi Octavian Şovre, vor oficia joi în Gruia.

Haţegan se află la cel mai înalt nivel de când se află pe lista FIFA. A început perfect acest campionat şi în cele 6 etape în care a oficiat nu a comis nici o greşeală. Mai mult, Haţegan a fost deja informat de către UEFA că săptămâna viitoare va arbitra una dintre cele 16 partide din etapa a doua de Champions League.


În primele 10 runde, Haţegan nu a oficiat la nici un meci al CFR-ului, dar nici la cele ale FCSB-ului.

Preturile biletelor

Peluză: 20 de lei
Tribuna II: între 35 și 50 de lei
Tribuna I: între 30 și 35 de lei
Tribuna VIP: între 70 și 75 de lei

abonare newsletter