Sport

CFR Cluj se pregătește de duelul cu ACS Poli Timișoara

CFR Cluj o va întâlni pe formația Poli Timișoara, sâmbătă, de la ora 18:30.

Antrenorul formației clujene consideră că CFR-ul, la momentul actual, este pe un drum bun.

Dan Petrescu, prezent la conferința de presă premergătoare partidei de sâmbătă, a declarat: ”Sunt sigur că vor veni momente grele și la CFR Cluj, dar sperăm că nu vor fi în meciul acesta cu formația ACS Poli Timișoara. Am mai avut eu victorii consecutive în cariera mea, însă aici este vorba și de meciuri consecutive în care nu am primit nici un gol. Poli Timișoara vine după o victorie, deci o să fie un meci greu. Probleme de lot nu cred că vom avea pentru această partidă, revine și căpitanul Mario Camora. Bokila s-a accidentat puțin la antrenament dar vom vedea. CFR îi deranjează pe mulți datorită clasamentului, uitați-vă acolo și o să înțelegeți tot.”


Război: Becali-Petrescu

Becali, recent, a declarat: ”Dan Petrescu vrea să fie ajutat doar el. Lui nu-i convine dacă Steaua nu este furată. Convenția lui să vină în România era ca Steaua să fie furată. A amenințat că vrea să plece din România? Să plece! El este supărat când Steaua este arbitrată corect..”


Petrescu, referitor la situație, a mărturisit: ”Cât despre declarațiile lui Gigi Becali, eu momentan sunt la CFR, am contract aici pe doi ani și vreau să fac cât mai mult lucruri bune. Știu că mulți zic că CFR Cluj este favorită la titlul sezonul acesta, însă eu vreau să le spun că suntem încă la început, o să urmeze un play-off plin cu meciuri tari, cu derby-uri.”

Horj, pe lista de așteptare


Întrebat despre situația lui Răzvan Horj, Petrescu a mărturisit: ”Horj este un fotbalist foarte bun, însă perechea Vinicius și Mureșan îmi place foarte mult. Ei evoluează foarte bine. Răzvan zic eu că trebuie să își prelungească contractul cu CFR Cluj pentru că în viitor s-ar putea să joace. Uneori când jucători nu prind lotul ori se enervează și pleacă, ori se ambiționează și muncesc mai mult, eu sper ca al doilea caz să fie cazul lui Horj.”

Ultimele Stiri
abonare newsletter