Sport

Handbal: Popovici este noul antrenor al Universității

După plecarea lui Florentin Pera la Dunărea Brăila, echipa de handbal feminin Universitatea și-a găsit un nou antrenor: Adrian Popovici.

”Am venit la Cluj pentru că îmi place orașul și pentru echipă. Le cunosc pe majoritatea fetelor și am urmărit evoluția clubului în aproape toate meciurile care au fost televizate. Avem ca și obiectiv să jucăm un handbal cât mai dinamic, frumos și plăcut la vedere. Vom vedea în septembrie pe ce lot ne vom putea baza sezonul viitor și vom stabili atunci obiectivele. Mie îmi place să îmi propun obiective îndrăznețe, deoarece îmi place să muncesc și îmi plac provocările” a declarat noul tehnician în vârstă de 47 de ani pentru u-cluj.ro

În sezonul 2013-2014, Popovici a fost pe banca echipei masculine HCM Minaur Baia Mare în Liga Națională. Sezonul trecut a antrenat formația CS Extreme Baia Mare, cu care a încheiat pe locul 6 în Divizia A, Seria B.


Popovici a semnat cu U Cluj un contract valabil pe un sezon.

Universitatea, sub comanda lui Florentin Pera, a încheiat sezonul pe locul 10, cu 21 de puncte. Pera a preluat echipa de la Carmen Amarie când deja era începută competiția.

abonare newsletter