Sport

Tragedie mare la Luceafărul Cluj! A decedat un copil de 13 ani

În drumul spre casă, mașina care transporta patru juniori de la Luceafărul Cluj s-a ciocnit violent cu un alt autoturism. În urma accidentului un copil a decedat și alți 3 au fost răniți.

Accident Accident

Accidentul a avut loc în localitatea Inoc, din Județul Alba, după ce juniori se întorceau de la un turneu câștigat la Turnu-Severin.

Un alt copil a fost transportat de urgență cu elicopterul la spitalul din Târgu Mureș. Cei doi șoferi nu au pățit nimic dar sunt cercetați de polițiști.
Subcomisarul Mihai Păcurar, de la Poliția Rutieră Aiud, a declarat pentru Pro Tv: ”Conducătorul auto a unui autoturism marca VW Golf nu se corespunzător la efectuarea manevrei de viraj și mers spre stânga și intră în coliziune cu un autoturism marca Skoda, care se afla în depășirea unei coloane în zona de acțiune a indicatorului de depășire interzisă și marcaj simplu longitudinal continuu.”


Însă șoferul a declarat: ”Am semnalizat înainte cu 200 de metri să schimb direcția de mers în stânga, și când am făcut stânga, nu știu de unde a apărut celălalt autoturism și m-a lovit. Avea viteză mare, m-am trezit în șanț.”
 

Etichete: dn 1 accident mortal
Ultimele Stiri
abonare newsletter