Sport

Cu cine defilează România la Cluj, în faţa Danemarcei. Christoph Daum a anunţat lotul tricolorilor VIDEO

Constantin Budescu se regăseşte, după o pauză, pe lista jucătorilor convocaţi de selecţionerul Christoph Daum pentru meciul naţionalei de fotbal a României cu Danemarca, joc care va avea loc pe 26 martie pe Cluj Arena.

„Am călătorit, am văzut multe meciuri, am vorbit cu jucătorii, cu antrenorii, cu multă lume, pentru a face o selecţie bună. Cei care nu se regăsesc pe listă nu trebuie să fie dezamăgiţi pentru că uşa va fi mereu deschisă şi vom face cea mai bună selecţie pe care o putem avea în acest moment”, a declarat Christoph Daum, înainte de a anunţa jucătorii pe care i-a selecţionat pentru meciul România – Danemarca, care va avea loc pe 26 martie pe Cluj Arena.

Lotul naţionalei României pentru jocul cu Danemarca este următorul:


Portari: Ciprian Tătărușanu (Fiorentina), Costel Pantilimon (Watford), Silviu Lung (Astra)

Fundași: Cristian Săpunaru (Astra), Romario Benzar (FC Viitorul), Vlad Chiricheș (Napoli), Alin Toșca (Betis), Dragoș Grigore (Al Sailiya), Cosmin Moți (Ludogorets), Iasmin Latovlevici (Karabukspor)


Mijlocași: Răzvan Marin (Standard Liege), Andrei Prepeliță (FC Rostov), Mihai Pintilii (FC Steaua București), Eric Bicfalvi (FC Ural), Nicolae Stanciu (Anderlecht), Sergiu Hanca (Dinamo), Dorin Rotariu (Club Brugge), Constantin Budescu (Astra)

Atacanți: Bogdan Stancu (Bursaspor), Andrei Ivan (CSU Craiova), Adrian Popa (Reading), Denis Alibec (FC Steaua București), Alexandru Chipciu (Anderlecht), Claudiu Keșeru (Ludogorets)


Florin Andone (Deportivo) este suspendat pentru meciul cu Danemarca din cauza cumulului de cartonașe.

Christoph Daum a decis să anunţe şi o listă adițională de 7 jucători la care va apela în cazul în care unul dintre tricolorii din lot va deveni indisponibil.


Lista adițională: Florin Niță (FC Steaua București) - Steliano Filip (Dinamo), Gabriel Tamaș (FC Steaua București), Alexandru Mățel (Dinamo Zagreb), Ovidiu Hoban (Hapoel Be'er Sheva), Adrian Stoian (Crotone), Gheorghe Grozav (Terek Groznyi)

Meciul România - Danemarca va avea loc duminică, 26 martie, pe Cluj Arena, de la ora 21:45.


Este al cincilea joc al tricolorilor în campania de calificare la Mondialul din Rusia 2018 şi ei au nevoie de o victorie pentru a-şi asigura un loc la turneul final.

Biletele care au fost puse la vânzare pentru meci, în număr de peste 26.000, au fost epuizate, astfel că jocul se va disputa „cu casa închisă”.

abonare newsletter