Sport

Marca Steaua Bucureşti va fi scoasă la licitație. Care este preţul anual

Ministerul Apărării Naţionale a supus dezbaterii publice un proiect de hotărâre de Guvern prin care intenţionează să organizeze o licitaţie pentru dreptul de folosinţă al mărcii Steaua.

sursa foto: prosport.ro sursa foto: prosport.ro

Potrivit proiectului, preţul de pornire al licitaţiei este de 3.694.220 euro/an fără TVA, stabilit în urma expertizei efectuate.

Ministerul Apărării Naţionale, prin Clubul Sportiv al Armatei ''STEAUA'' Bucureşti, va încasa 50% din suma prevăzută în contractul de licenţă, diferenţa făcându-se venit la bugetul de stat.


Suma prevăzută destinată CSA Steaua se constituie în venituri proprii şi va fi utilizată pentru finanţarea activităţii sportive de performanţă a Clubului Sportiv al Armatei ''Steaua'' Bucureşti.

Potrivit Notei de fundamentare, conform prevederilor Legii nr. 84/1998 privind mărcile şi indicaţiile geografice, republicată, cu modificările ulterioare, nefolosirea efectivă a mărcii STEAUA BUCUREŞTI pentru o perioadă neîntreruptă de 5 ani dă dreptul oricărei persoane interesate să solicite instanţei de judecată decăderea titularului din drepturile conferite de marcă.

Ultimele Stiri
abonare newsletter