Sport

FRF a sistat vânzarea biletelor pentru meciul România - Muntenegru, după inspecţia UEFA de la Cluj Arena

Federaţia Română de Fotbal a anunţat, miercuri, că a suspendat vânzarea biletelor pentru meciul dintre România şi Muntenegru, programat la data de 4 septembrie, în preliminariile Campionatului Mondial din Rusia, 2018.

"În urma inspecţiei UEFA începută ieri, 23 august 2016, la Cluj Arena, având ca subiect condiţiile de disputare ale partidei România-Muntenegru din preliminariile CM 2018, a fost întocmit un raport de specialitate şi trimis către forul continental. Până la data la care concluziile UEFA vor fi comunicate Federaţiei Române de Fotbal, am decis sistarea temporară a procesului de vânzare a biletelor pentru partida din 4 septembrie 2016. Suporterii care au achiziţionat deja bilete pentru acest meci, precum şi toţi ceilalţi suporteri ai echipei naţionale, vor primi, de îndată ce vor fi comunicate, informaţii cu privire la concluziile UEFA şi opţiunile derivate din acestea prin care vor putea susţine tricolorii în drumul spre Mondial", se arată în comunicatul emis de FRF.

Federaţia Română de Fotbal a scos la vânzare biletele pentru meciul cu Muntenegru la începutul lunii august. Până în prezent, s-au vândut aproximativ 20.000 de bilete.

abonare newsletter