Sport

EURO 2016: Anghel Iordănescu: “E dureros să pierzi în minutul 88. Acest lucru s-a datorat unui gol fabulos”

Antrenorul echipei naționale, Anghel Iordănescu i-a felicitat pe jucători pentru scorul obținut în meciul cu Franța, una dintre favoritele Campionatului European de Fotbal.

EURO 2016: Anghel Iordănescu: “E dureros să pierzi în minutul 88. Acest lucru s-a datorat unui gol fabulos” EURO 2016: Anghel Iordănescu: “E dureros să pierzi în minutul 88. Acest lucru s-a datorat unui gol fabulos”

“Îi felicit pe băieți pentru modul în care au pus în practică planul tactic și pentru determinare, agresivitatea din joc, pentru faptul că au trecut pe lângă un rezultat pozitiv făcând o risipă deosebită de efort. Vă rog să nu mă întrebați dacă pot comenta ultimul gol primit, nu pot. E dureros să pierzi în minutul 88 și acest lucru s-a datorat unui gol fabulos marcat de un jucător fabulos”, a declarat Anghle Iordănescu la conferința de presă de după meciul Franța-România.

Selecționerul a mai spus că va fi greu ca jucătorii să se recupereze fizic după efortul de vineri seara.  “Dacă ați fi intrat în cabină după meci ați fi văzut că toți jucătorii erau foarte triști, cu capetele plecate. Nu va fi ușor să îi recuperăm fizic pentru că într-adevăr au făcuit risipă de efort, dar avem în vedere și mentalul care în această competiție înseamnă foarte mult”, a afirmat Iordănescu.


El a mulțumit suporterilor și jucătorilor. “Aș vrea să mulțumesc suporterilor echipei naționale pentru faptul că au fost alături de noi, ne-au susținut în permanență și când am trecut prin dificultate sprijinul lor a însemnat mult pentru noi. Am studiat adversarul, cunoșteam exact ce calibru are această echipă a Franței și în planul tactic tot ce s-a înâmplat băieții au respectat și le mulțumesc și îi felicit”, a încheiat selecționerul.

Citește și:


EURO 2016: FRANȚA – ROMÂNIA 2-1. Românii au jucat foarte bine și au reușit un scor onorabil cu una dintre favoritele campionatului

EURO 2016: Didier Deschamps, după meciul Franța-România: “Știam că va fi un meci dificil. Echipa României e foarte bine organizată”


EURO 2016: Cristi Săpunaru, după Franța-România: “Lumea se aştepta să ne facem de râs, n-a fost aşa”

abonare newsletter