Sport

EURO 2016: Didier Deschamps, după meciul Franța-România: “Știam că va fi un meci dificil. Echipa României e foarte bine organizată”

Franța a învins România cu scorul 2-1 în meciul de deschidere EURO 2016, disputant vineri sear ape Stade de France.

sursa foto: fitfootblog.com sursa foto: fitfootblog.com

Selecționerul echipei naționale a Franței, Didier Deschamps a declarat imediat după meciul cu România că francezilor le-a luat mult timp să își intre în ritm, pornind timorați în joc. “Știam că va fi un meci dificil pentru că echipa României e foarte bine organizată. Pentru noi meciul de deschidere este special, e ca ca și cum am juca o finală. Ne-a luat mult până am intrat în ritm, am fost ușor timorați”, a declara Didier Deschamps la ProTV.

Despre Payet, jucătorul care a adus victoria Franței are doar cuvinte de laudă. “Payet este un jucător plin de încredere, un șuteur redutabil. Mă bucur pentru el pentru că am reușit să smulgem această victorie”, a precizat Deschamps.


Despre echipa României a spus că are toate șansele să meargă mai departe de grupe. “Înțelegem de ce românii sunt dezamăgiți pentru că au pierdut în ultimele minute, dar pentru noi e important că am început cu o victorie. România are toate șansele să se califice în ciuda înfrângerii”, a încheiat selecționerul Franței.

Citește și:


EURO 2016: Anghel Iordănescu: “E dureros să pierzi în minutul 88. Acest lucru s-a datorat unui gol fabulos”

EURO 2016: Cristi Săpunaru, după Franța-România: “Lumea se aştepta să ne facem de râs, n-a fost aşa”


EURO 2016: FRANȚA – ROMÂNIA 2-1. Românii au jucat foarte bine și au reușit un scor onorabil cu una dintre favoritele campionatului

Ultimele Stiri
abonare newsletter