Sport

U-BT a pierdut și meciul cu CSU Sibiu-Galerie foto

U-BT Cluj a pierdut meciul de acasă contra CSU Sibiu cu scorul de 74 la 81, iar forma slabă continuă pentru clubul clujean.

Meciul a fost echilibrat, cele două echipe conducând pe tabelă alternativ. La pauză, clujenii au intrat cu un mic avantaj (40-36). Însă după revenirea de la cabine, jucătorii sibieni au preluat conducerea jocului. U-BT a încercat să revină în sfertul patru, însă diferența de puncte a fost prea mare pentru a schimba în vreun fel soarta partidei.

Antrenorul Universității a recunoscut că echipa sa trece printr-o criză. „Am fost impreciși în faza de finalizare, impreciși în decizile pe care le-am luat. Față de meciul cu Steaua aici am luptat, am depus mult efort însă nu am reușit deoarece nu am luat decizii bune. Nu este un moment ușor. În astfel de momente nu avem voie să cedăm. Am discutat și cu băieții, sumtem într-o criză și trebuie să ieșim din ea. Dacă meciul cu Târgu-Mureș va fi cu un pas mai bine înseamnă că o să reușim.”,  a declarat Marcel Țender, antrenorul  U-BT Cluj.


 Aceasta a fost cea de-a 11-a înfrângere stagionară pentru echipa din Cluj care rămâne pe locul trei al clasamentului cu 49 de puncte.          

Ultimele Stiri
abonare newsletter